neděle 6. dubna 2014

Actual

Většinu jarního wishlistu mám už splněnou, nicméně je tu pár věcí, které mě okouzlily a nedokážu si bez nich představit letošní šatník/botník :)
Bílé pantofle, které nejspíš postaví lidi proti sobě. Jedni je budou s gustem pomlouvat a nenávidět, druzí je budou hrdě nosit. Já budu v té druhé skupině a vy?
Sexy top na špagetkách. Nejspíš ani kapka krajky by nevadila :)
Černý kabátek s tříčtvrtečním rukávem. Myslím, že kolem něj kroužím dost dlouho na to, aby se konečně usídlil na jednom z mých ramínek :)
Bílé Adidasky. Popravdě barevných tenisek vídám na ulici takové množství až jsem se rozhodla si pořídit úplný opak... Úplně mimo mísu nejsou, stačí pozorně sledovat světové streetstyle fotky... :) Já se do nich úplně zbláznila!
Jaké jsou vaše aktuální touhy? Bez čeho se neobejdete letošní jaro?

4 komentáře:

  1. Podle mě jsou bílé sandále á la doktorka cool. Jsem na tvé straně :)
    Top na špagetách mě baví, jeden mám a spolu s opálenými rameny to dělá dost dobrý efekt ;)
    Aktuálně toužím po dvou párech Vagabond bot a perfektně padnoucích džínách. Jsem smířená, že mě to bude stát dost peněz, ale zase si říkám, že to je třeba na 10 let, pokud nějak drasticky nepřiberu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no super! haha kdeže opálená ramenou jsou...no chtělo by to někam do tepla a sluníčka....btw to samé si říkám skoro u každé věci a moje kreditka řve po nocích, že jí oškubávám peří zaživa :(

      Vymazat
  2. mně jsou ty sandále nějak šumafuk...btw. jak jsem stará, tak si ještě vybavuju, jak jsem v nich vyšlapovala po chorvatsku,byla to z nouze ctnost a najednou bych mohla ty fotky začít i veřejně ukazovat
    osobně proti nim nic nemam, mam ráda věci, ve kterejch se dá normálně pohodlně žít, ale těšim se, až se nad nimi začnou rozplývat lidi, co ještě nedávno tvrdili, jak by tohle nikdy nevzali na sebe:P (což platí na spoustu dalších trendů libovolně v čase)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) tak to jo, zajímalo by mě, koho konkrétně máš na mysli?

      Vymazat