středa 9. dubna 2014

CPNHGN Trend Report: Bum Bag

Jestli jsou dánky něčím charakteristické, tak je to černá barva, sportovní boty, blond vlasy, kolo a Bum Bags nošené jako crossbody kabelka...
 Možná si ji někteří z vás ještě pamatují z dob svého dětství, kdy byla ledvinka nedílnou součástí našich dětských outfitů, stejně jako volné triko zastrčené do kalhot, tlusté sametové čelenky a gumičky. A ani v jediném okamžiku nás nenapadlo, že by to byl nevkus. Tak velela móda a všem to připadalo naprosto přirozené.
Pak přišla nová doba a vše, co zavánělo devadesátkami začalo být lidem k smíchu. Vycpaná ramena, barevná pánská saka, ponožky v sandálech i ledvinky. Dnes se devadesátky hlásí v pravidelných intervalech, začalo to plísňáky, vycpaná ramena se naštěstí znovu moc nechytly, ale další trendy z dob minulých se uchytily a nikomu to nepřipadalo divné. Co takhle zimní must have styl- grunge? Neříkejte Bum Bag ne, nikdy totiž nevíte, kdy se vám začne líbit ještě něco horšího! Tak co vy na to? Jak ji nosit a jak ji budu nosit já uvidíte v dalším outfit postu!

4 komentáře:

  1. ja si myslím že je veľmi prakticka!

    OdpovědětVymazat
  2. Ano! Ledvinka je zpět!
    https://www.facebook.com/pages/Ledvinka/300030496745673?fref=ts
    https://twitter.com/LedvinkaModaCZ
    http://ledvinkamoda.blog.cz/

    OdpovědětVymazat