čtvrtek 17. dubna 2014

How to wear a bumbag?

Stará známá fotozeď, u té se outfity fotí jedna radost! :) Na chvíli v Praze, jak už jsem se zmínila minule, se skandinávským vlivem v zádech, který jsem si dovolila přivézt s sebou...
 Dlouhodobý pobyt v zahraničí mě hodně ovlivňuje nejen z té módní stránky, kdo zažil tak ví. Nějak si na Prahu nemůžu zvyknout, na všudypřítomné pohledy lidí (co si budeme namlouvat, lidi tu prostě čumí na všechno), tak se musím trochu aklimatizovat, dnes vyrážím za kulturou a myslím, že přítomnost té správné skupiny lidí mi udělá dobře...Co myslíte?
Na sobě mám všechny nejoblíbenější kousky z poslední doby, hrozně mě baví ta jednolitá černá plocha v kombinaci s bílýma botama! Bum Bag (ledvinku) nejčastěji nosím jen tak přehozenou přes rameno a když potřebuji víc prostoru, tak crossbody to jistí. A ten nejdokonalejší kabátek navrch. Ach! Co vy na to?

 ph.T// sneakers/Adidas Superstar, jeans/Zara, top/Vas, coat,sunnies/Monki, bumbag/Pieces, necklace/Marc by Marc Jacobs, bracelets/Pandora, &otherstories

14 komentářů:

  1. Skvělý úplně všechno vč.bum bagu :-) Jen doufám, že Česi návrat ledvinek neoslaví vytažením těch hnusnejch barevnejch, co se nosily kdysi dávno k šusťákovkám ;-)
    Jinak já když jsem se přestěhovala zpátky z Anglie, tak jsem si tu rok přišla jako cizinec... A někdy pořád připadám, takže ti naprosto rozumím.
    maggie2410.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nekteri experti ty barevne jeste ani nezastrcili na dno skrine ale budeme doufat no... Jjo a co teprve za rok...

      Vymazat
  2. Lidi tu čumí na všechno :D :D :D
    No, je to tak...
    Myslela jsem si, že tu ledvinku budeš nosit nějak takhle, přeci jen starý způsob by byl... ehm... stejně hnusný jako byl tenkrát :)
    Užij si pobyt doma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, v krajnich pripadech by se i tak dala nosit ale davam prednost tomuhle stylu ;) ja bych radsi zas co nejdriv zpatky...

      Vymazat
  3. s tím, že lidi čumí na všechno naprosto souhlasím, byla jsem půl roku v Itálii a tam to bylo taky o něčem jiném... ženská bez podpatků byla spíš výjimkou atd.. tahle ledvinka vypadá skvěle, je to taky tím, s čím jsi ji skombinovala ;) super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, tak v kodani je to uplne naopak, vsichni v teniskach a vyjimecne zena na podpatkach, az me to zarazilo jak moc davaji prednost pohodli a prakticnosti!?

      Vymazat
  4. Luci, já ti nevím, ale kolik měříš? :-D Na těch fotkách vypadáš, jako bys měla aspoň 180..:) A k ledvinkám..Pamatuji si, že jsem jako malá měla jednu růžovou s mumínkem, tu jsem měla ráda, jinak jsem jim na chut nikdy nepřišla.. Tys ji ale pěkně zkombinovala, takže mi chvíli trvalo, než jsem si uvědomila, že to není kabelka, ale ledvinka :)

    OdpovědětVymazat
  5. tohle je super, dokonce i Superstary se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To znám,přijedu z UK domů a všichni čumí a mně je to hrozně nepříjemné.. :-)
    Outfit je super, fakt povedený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslis z ukrajiny domu? Ty dalsi modni guru v pytli

      Vymazat
    2. Probuh kdyz neumis napsat neco inteligentniho tak radsi nepis nic ok?

      Vymazat