středa 9. dubna 2014

This Is Me!

Najít tu pravou šedou mikinu není snadné, ale kdo si počká, ten se dočká. Ta minulá už dosloužila a adekvátní náhradu jsem našla až tady v Kodani, kde se to podobnými kousky jen hemží...Vítej šedivko!
 Móda už pro mě dávno neznamená být za každou cenu vidět, kombinovat nekombinovatelné, nosit nepohodlné boty, jen protože jsou krásné. Mnohem víc si všímám detailů, střihů a materiálů. Nejen na vlastním oblečení, i na ostatních. Ocením jednoduchý, obyčejný outfit složený z hezkých kvalitních kousků, které nemusí nutně stát tisíce, stačí jen správně vybírat. Raduji se z nákupu obyčejných bílých triček, vysnívám si nekomplikované kombinace, užívám si tu jistou nenápadnost, se kterou v poslední době vystupuji, připadám si mnohem víc tajemná, než v kytkované sukénce a červených lodičkách. Naplno se vžívám do toho procesu přeměny, který se ve mě právě teď odehrává... Je to neuvěřitelně osvobozující a inspirující...Myslím, že jsem konečně našla to, co jsem hledala...Každému přeji, aby to zažil.
Krásný den všem!

Ph.T.//shoes/Bronx, pants, sunnies/Monki, sweatshirt/ Vila, necklace/Pilgrim, Handbag/ Playbag

9 komentářů:

  1. To je radosti, když se člověk najde a nemá potřebu se do ničeho stylizovat, že jo? :D To znám moc dobře a užívej si to, protože to je pohoda nejtěžšího kalibru! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super hrozne se uzivam ze na sebe proste jen tak neco hodim a funguje to ;)

      Vymazat
  2. super článek, hezky jsi to napsala... a takhle ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty Bronxy ti závidím!! Sháním je už x měsíců, na netu nejsou, když už je najdu, tak firma neposílá do České republiky. A u nás je prostě nemůžu objevit! Asi tě přestanu číst, jééééé, já je chci!! :-) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou no tak to chapu, taky by me to stvalo, ale myslim ze bronx prodaval obchod mixer tak se tam zkus podivat, btw podobne boty maji ted v topshopu!

      Vymazat
  4. Proměna je znát. I vizuálně.) Moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat