neděle 11. května 2014

Another destroyed jeans...

Zprvu se zdálo rozmařilé kupovat si teplejší bundičku před létem, leč počasí mi dokázalo, že má intuice se nikdy nemýlí...Navíc jsem jí měla v merku hned od prvního shoppingu, takže bylo jasno!
Vyjít si naboso s objemnějším svrškem mi připadalo vždycky kůl, nicméně moc možností kdy tuhle kombinaci unosit není (v zimě nejsem blázen/módní oběť, v létě blbost že). Teď je na to ideální období, i když už doufám, že se opět vrátí skoro letní jaro, posledních pár dnů tady propršelo, tak jsem si alespoň udělala kratičký výlet do Prahy a zbytek pro jistotu promarodila v posteli...smůla no. Očekávám tedy krásně slunečný týden, určitou roli v tom hraje i můj nový dopravní prostředek, kdo sleduje můj Instagram tak ví! Doufám, že vám ho co nevidět ukážu i tady :) Jo a taky mě napadlo občas udělat nějaký random článek, protože se tu zatím z Kodaně a mého bytí tady moc fotek neobjevilo, co vy na to? Yes or Not?
Mějte se fajn!

ph.T.//shoes/hm, jeans/diy, top/ginatricot, clutch/benetton, jacket/monki, necklace/hm

11 komentářů:

  1. Ta bunda je opravdu moc super a krásná! Celkově se mi tento look moc líbí, akorát já jsem stále moc nepochopila tyto pantofle. Sice se mi líbí když jsou hezky zkombinované, ale není to nic, čemu bych hned propadla a musela to nosit, ještě k tomu, když bydlím ve vesnici. :D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo vzdyt je nemusis mit kdyz se na ne necitis, chapu, ze okoli na vesnici to nevysvetlis ale na druhou stranu je fuk co si mysli ostatni ne? A dekuju ti!

      Vymazat
  2. No ta je! Ta Kodaň ti prostě sluší:) Škoda, že tu není Monki teda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, no Monki pro me bude asi zkazou :) a nakupuje se tam skvele, me ty jejich hadyrky presne padnou do stylu asi nejvic ze vsech znacek tu...

      Vymazat
  3. Mám ráda takové celé černé outfity a ta bunda vypadá hroozně pěkně, fakt se mi líbí, skvělý úlovek!:) Díry v kalhotech jsem si taky oblíbila a random články mám moc ráda, tak přidávej!:)

    OdpovědětVymazat
  4. skvělý, tleskám! další boží černej outfit :) tohle ti prostě sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju ;) nejak se v te cerne citim nejlip takze urcite budu tuhle barvu zapojovat casto :D

      Vymazat