středa 21. května 2014

Blogger Deformation Syndrom

BDS: aneb Syndrom Blogerské Deformace. Když už máte toho omílání všeho možného trendy-netrendy, in-out-on, plné zuby. Nebojte, to přejde. 
Jedná se jen o chvilkovou poruchu... :)A co nejvíc na blogerském světě otravuje Vás? (doufám, že ne já :)
Nosíte také dívčí šaty s teniskama? Ano a možná už je letos tak trochu přeteniskováno na módních blozích, že? Ale čeho není? Nejspíš už jen taková blogodeformace, nějak si v poslední době protiřečím, spousta věcí mě na blogerském světě irituje, ale nejspíš dělám to samé. Řekla bych, že nemá cenu se nad tím vším příliš pozastavovat a hluboce přemýšlet. Určitě bych to neměla dělat já sama, protože pak mám chutě z tohohle internetového působení zmizet a jsem si jistá, že by mi to asi dost chybělo... No nic jedeme dál...  A víte co? Jsem nesmírně ráda, že mám takové čtenáře jako jste vy, fakt! Nic v tom nehledejte, prostě a jednoduše Vám Všem Děkuju za Vaše návštěvy a skvělé reakce v komentářích! Budu ráda, když se se mnou podělíte o vaše dojmy. Co štve Vás?

ph.T.//shoes/Adidas, dress/Gate, coat,bag,sunnies/Monki, bracelets/Pandora, OtherStories

19 komentářů:

  1. Říkám si, že dostatečně nekomentuju blogy, který mám ráda. A tak tu píšu asi první komentář, přestože tě sleduju, ani nevím, jak dlouho. Miluju tvůj styl, je to něco jiného, než stále vidím u "českých" blogů. Je to tím, že teď žiješ v Dánsku? Každopádně, hrozně mě inspiruješ, a to se povede jen málo které blogerce. Takže, keep going, blogerko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji! Dansko ma na muj styl urcite velky vliv! Komentuj casteji i dalsi blogy co te bavi, blogerkam to jiste udela radost!!

      Vymazat
  2. Neboj, zrovna ty jsi asi ze všech nejméně deformovaná. A určitě by byla škoda s blogováním seknout, protože mě strašně inspiruje tvůj jednoduchý a zároveň neobyčejný styl oblékání ;) No a zrovna před minutou jsem si říkala, že mě irituje fakt, že 95% blogerek, které sleduju si vezme na nohy tenisky, nebo jakékoli jiné ploché boty a postaví se na špičky!!! Nechápu to a jsem hrozně ráda, že ty to neděláš!! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hhaha no to je fakt to je dost pekelnej zvyk a doufam ze to fakt nedelam :D

      Vymazat
  3. No, Lucko, tak když se ptáš... Štve mě neustálé přenášení cizích fotek z Pinterestu na blogy bez udání autora nebo zdroje, pořád dokola se opakující skandinávský styl, hrubky, pletení slov "hold" a "holt"... Ani jedno z toho se Tě natýká. Fashion blog už sleduju fakt jen jeden a to ten Tvůj, ještě občas mrknu na Paulinemu, ta je krásně ujetá a tím končím. Je to hodně o osobnosti, jenom hezký hadříky mi nestačí.
    BDS mívám pravidelně a jsem ráda, že v tom nejsem sama :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) ano osobnost je pro mne taky hodne dulezita.. Dekuju!

      Vymazat
  4. Ty mě neotravuješ, to spíš všechny ty ňů-iny z asijských eshopů, to je fakt opruz, nečtu. A pak mě otravuje výraz slečny Jágrové, kdekoliv ji zahlídnu, což se snažím nevyhledávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak asijske ňůiny tos zabila ;) tyhle eyhopy a jejich zakazniky moc nechapu ja si kdysi objednala kabat a byl tak strasny ze me to odradilo od dalsich objednavek podobneho stylu ...

      Vymazat
  5. já bych si tenisky k šatům neobula, ale u tebe to nevypadá vůbec špatně :) co mě štve? slepé následování všemožných trendů - viz. běžecké boty do města, ortopedické pantofle a já nevím co už všechno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jono., ale slepe nasledovani se nastesti dost rychle pozna oproti vkusnemu vyuziti daneho trendu a zarazeni jej do osobniho stylu... Myslim, ze priklady si kazdy sam dosadi :D

      Vymazat
  6. same here :) ale toto sa mi velmi pači!!

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi vlastně asi jediná módní blogerka, kterou sleduju. Jsi jiná, lepší, vlastně nejlepší:) Jsi krásná a Tvůj styl je jednoduchý, ale zajímavý, a to je přesně to, co se mi líbí nejvíc. A taky super píšeš. A to zrovna já neříkám moc často.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooooo to dekuji, kdyby mi tak za to chtel nekdo platit haha

      Vymazat
  8. Vsem vam moc dekuji za nazory a podporu diky!!!

    OdpovědětVymazat
  9. A víš co? Mě vlastně neštve nic, chci blog dělat i je číst pro radost a přesně jak píšeš - nedělat z toho moc velkou vědu!:)) A tak se snažím od těhle pocitů oprostit. Ať si každej dělá co umí, buď si z toho sednu na zadek anebo nechci řešit:)

    OdpovědětVymazat