úterý 13. května 2014

CPNHGN TourOnBike

"Milí čtenáři. Tohle je Dagmara (to kolo). Dagmaro, tohle jsou mí milí čtenáři." Tak formality máme za sebou a teď Vás mohu vzít na projížďku po mých oblíbených místech v centru Kodaně.
Uvědomila jsem si, že kromě outfitových fotek jsem ještě nepostla žádné fotky odsud a ráda bych začala právě oblíbenými uličkami. Nejspíš mě nikdy nepřestane fascinovat pár věcí. Jak křivé jsou některé staré domy, jak barevné jsou některé uličky, jak romantický dokáže sever být. Posuďte sami. Kontrastující strohost a záliba v květinách. Mě osobně Kodaň velmi mile překvapila. Nečekala jsem tolik barev a útulnost uliček. Každý den objevuji nové a nové a pokaždé mě něčím překvapí. Tohle město prostě stojí za návštěvu a nezapomeňte si ho prohlédnout z perspektivy místních. Ze sedátka vašeho kola. Byť jen vypůjčeného na víkend. :) Budu ráda, když mi napíšete, která fotka se vám líbila nejvíc!
Hezký den!

11 komentářů:

  1. To už se těšíme na outfity v oblíbených uličkách.:) Fotky jsou opravdu krásné.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidime, ale v tehle mistech byva tolik rusivych veci ze radeji fotim pred co nejjednodussim pozadi... Ale dekuju'!!!

      Vymazat
  2. těším se na další fotky, Kodan vypadá opravdu krásně a ta jízda na kole to musí ještě umocnit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si to ted hrozne uzivam je to najednou o moc lepsi zazitek, vsude rovina takze se clovek nenadre a muze se kochat :)

      Vymazat
  3. Hmm preco aj u nas nie su mesta take vymazlene, s dusou, kde je radost sa len pozerat a dychat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohuzel tech mist neni tolik napr. V Praze, tady se obchody neboji vystavit obleceni, kvetiny apod pred obchodem, v praze by se to hned rozkradlo :(

      Vymazat
  4. Ha, ha zdravím Dagmar, moc jí sto sluší:) A děkujeme za krásné fotky toho úžasného místa, mně se nejvíc líbí ta pátá odspoda, úplně se v takové uličce vidím.

    OdpovědětVymazat
  5. Dagmar je kočička! A spolu vám to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, jeste ji ceka neakej tuning pak bude dokonala kamoska ha

      Vymazat