pondělí 19. května 2014

Culottes: The Most Comfortable Piece of this Spring Season

Hlavním důvodem, proč jsem si Culottes pořídila bylo to, že nemám nic mezi dlouhými kalhoty a mini šortkami. A protože je tady trochu jiné počasí (dalo by se říci i podnebí) než v Praze, jednalo se tedy o vesměs praktickou investici.... :)
 V Praze bych nejspíš takové věci neřešila, vlastně takhle: V Praze nic takového řešit nemusíme, protože když je teplo tak je teplo a když je zima... Jde jen o ten nepatrný detail, že vítr tu prostě nikdo nezastaví a i když je příjemně teplo, tak na kraťounké šortky to zatím není a navíc už mi není šestnáct, takže se mi dost často do těch mini délek nechce (kdo to zná ruku nahoru :) Možná, že mi ten větřík ještě budete v tropických letních dnech závidět, já se těším, že mi nebude vedro a přesto se opálím. Moc dobře si ještě vzpomínám na vlny veder minulé léto. Ne díky, na tohle jsem nikdy nebyla. A co vy? Jaká teplota je pro vás ideální?

K outfitu jen krátce, přes sukňo-šortky jsem přehodila dlouhý kabátek, což mi přijde děsně temný a na hlavě mi nesměla chybět čepice, která opět plní i praktickou protivětrnou funkci (a dodá šmrnc čemukoliv stejně jako klobouk). Top na špagetkách s krajkovou aplikací (která je téměř přes celá záda, ale vy ji opět! nevidíte), zastupuje ženskou část outfitu. Dnes tedy trochu víc volnosti a pohodlnosti. A vlastně proč ne?

 shoes/Adidas Superstar, culottes/hm, top/Veromoda,coat,sunnies,cap/Monki, bumbag/Pieces

12 komentářů:

  1. Zajímavý, působí to tak nějak skejťácky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak já nejradši tak 25 stupňů - do města, u vody snesu i víc :)

      Vymazat
    2. Jojo skejťácky mas pravdu ;) tyjo 25 a padam vedrem, vcerejsich 20+ na slunicku uplne stacilo fuj ;)

      Vymazat
  2. Luci jestli sháníš ty náušnice a la Dior, tak já jsem je objednávala odtud a za dva týdny jsem je měla doma: http://www.ebay.com/itm/Celebrity-Trendy-Runway-Style-Double-Pearl-Beads-Plug-Earrings-Ear-Studs-Gift-/191019603170?pt=Fashion_Jewelry&var=&hash=item2c79a7d4e2
    :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se tak líbí tyhle kalhoty, ale nejsou mi asi souzený, neb podpatky už jsem skoro vyloučila z botníku. Na tobě jsou naprosto dokonalý.

    OdpovědětVymazat