středa 14. května 2014

How To Wear These Ugly Trends?

Nazývat je ošklivými je možná trochu zavádějící, mě se třeba většina z nich líbí, nicméně pro spoustu lidí to bude trefné označení. Pět jarních kousků, které z vás udělají trendy osobu, ať už dohromady nebo zvlášť, ne všechny se však kombinují tak snadno, ač se to tak může zdát. Vážně. Nekecám.
 ______________________________________________________________________________________________________________
 Culottes: Jde o šortky, které se tváří jako sukně, jejich délka může být ke kolenům, až na zem, ale ještě lépe, když budou do půli lýtek. Nelekejte se, nejedná se o kousek, který by se snad hodil jen pro byznysmenky a celebrity. Zvolte příjemný materiál a kombinujte s přiléhavým topem. Pokud se nebojíte být trochu víc na hraně zvolte klidně volnější top nebo mikinu. Pro dámičky podpatky, ale chybu neuděláte ani s trendy teniskama, slip on, sandály. Perfektní volba pro dny, kdy není horko, perfektní volba pro ty, kteří z duše nenávidí trend mini džínových šortek. Já už si taky jedny pořídila! A vy?
___________________________________________________________________________
Crop Top: Jsou jich plné obchody a nikdo je nekupuje. Kdo by taky chtěl, aby mu koukalo břicho? Jednoduché řešení. Vysoký pas. Ať už jsou to šortky, sukně, kalhoty. Na bokovky zapomeňte devadesátky jsou za náma. Pokud nemáte břicho jako přistávací dráhu rovnou na tohle zapomeňte. I kdyby vám koukal jen centimetr kůže. Jakmile si sednete vše bude vyzrazeno. Já si tohle také odpustím. Děkuji za pochopení :) Ale vy ostatní směle do toho, já budu vedle vás zelenat závistí :)
____________________________________________________________________________
 Baseball Cap: Kšiltovky jsou jednoduše cool a nikdy tak úplně nevyjdou z módy. Pokud hledáte variantu klobouku, na léto je to ideální záležitost. Dobře si rozumí jak s kalhotami, šortkami, tak i se šaty. Bez obav s teniskama a o něco sofistikovaněji s podpatkama. Já jsem jí neodolala a nosím jí zásadně kšiltem dozadu (teď nemyslím předminulý outfit :) Outfitu dodá správný rebelský směr nebo jen zachrání váš badhair day :)
______________________________________________________________________________________________________________________
 Oversized Trench: Neboli obří baloňák (nejlíp ten po Columbovi:). Já na ten svůj stále čekám. Délka nejlépe pár centimetrů nad kotníky. Ne kratší! Musí vyčuhovat kousek kalhot. Pak už vlastně nepotřebujete nic víc než pár oblíbených skinny džínů a zábavné boty. Neobtěžujte se s vytvářením sexy účesu. Ráno se zapomeňte učesat nebo použijte salt spray do vlasů. Nedbalost je žádoucí, zvlášť pokud zvolíte variantu se sukní a elegantníma botama. Výhoda? Nikdy vám nebude zima! I když nejlépe samozřejmě vypadá s ohrnutými rukávy. Jak jinak.
____________________________________________________________________________
Birkinstock: Sandále v tradičním provedení. Nenechte se mýlit, ty co nosíte už deset let do školy nebo po doma stačit nebudou. Letos jsou to rafinovanější verze, lakované, stříbrné... S klasickými Birkiny nešlápnete vedle a pokud chcete být o krok napřed pořiďte si tzv. Pool sandals. Na mě  je to už ovšem moc. Zůstaňme tedy při Birkinech. Jsou tak jednoduché a může se zdát, že je můžete vzít ke všemu. Tohle je ale bohužel veliký omyl. Pokud je zkombinujete s romantickými šaty budete nejspíš vypadat jako že jste se zapomněli přezout. Fakt. Tyhle boty žádají moderní přístup, minimalistické pojetí celého outfitu. Skvěle vypadají s volnějšími kalhoty a minimalistickými šaty do půli lýtek. Nepřekombinujte. Pak se totiž před přáteli nebudete moct tvářit, že tomu nerozumí.
Jak to máte s ošklivými trendy VY? Vpustíte je do svého šatníku nebo se budete jen tiše bavit? Co Vás letos pohltilo?

ph.by Pinterest, collage by me made in Polyvore

22 komentářů:

  1. Skvělý článek! Crop topy mám ráda, ale ještě jich nemám vůbec dost! Hlavně ty kalhoty do pasu mi chybí. :D Jinak bych ještě docela zkusila kšiltovku! Zbytek mě k mé malé postaavě nechává chladnou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Já bych vzhledem k malé postavě třeba vůbec nezatracovala dlouhý kabát, dnes jsem v takovém viděla malinkou holku a jak jí slušel! :)

      Vymazat
  2. Moc pěkný článek, v outfitech to vypadá i pěkně. Je fakt, že na sebe bych si to prostě nevzala. :D Kdo ví, třeba někdy!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek!!! Já vynechám vše až na jedny "krásné" bílé sandály, těším se, až si je vezmu k vodě

    OdpovědětVymazat
  4. Chystám se vpustit do šatníku crop top (bůh žehnej pilates!), Birkenstocky a docela bych brala kalhotovou sukni ke kolenům, ale nevim, jestli to někde seženu, když do řetězců nechci chodit :)))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak nějaká šikovná švadlenka by mohla pomoci :) obdivuju tě, že dokážeš žít bez konzumní módy, já bych asi musela chodit nahá nebo neměla na rohlíky....

      Vymazat
    2. Já konzumní módu kupuju, ale v dobrých second-handech. Tím pádem občas řeším, jak se dostat k čerstvému trendu :) Jinak ale na sekáče nedám dopustit, obzvlášť mě baví ty zahraniční, které bývají i krásné interiérem.

      Vymazat
  5. Krasne si to zhnula :) pre mna su top - "sukno-sortky" a "drevaky", zvysok ma nechava chladnou, hlavne crop top- z estetickych dovodov :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kalhoty a crop top jsou docela fajn pokud ma na to clovek postavu, ale houmlesacky kabat podle me vypada blbe i na tech modelkach. No a ksiltovky, k tem mam averzi, v zivote jsem nevidela nikoho, komu by to sluselo. Clovek v tom vypada jak ze zacatku devadesatek nebo ze si hraje na rappera, ble.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě se třeba ty kabáty mnohem víc líbí na někom v reálu než tady na těch fotkách, špatně se mi hledaly i ty. Na netu moc inspirace není, možná bys ještě změnila názor, já kšiltovky-hlavně s placatým kšiltem taky nikdy moc nemusela, ale časem jsem jim přišla na chuť :)

      Vymazat
  7. Článek je pěknej, ale nic z toho si asi koupit nepůjdu, nesedne mi to k mému stylu.. Nejnositelnější mi přijdou ty první kalhoty

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektný článok! Najhorším trendom sú podľa mňa tie posledné sandále, mne to príde ako prezuvky :( Na druhej strane crop topy, šiltovky a oversized kabáty sa mi celkom páčia hoci ja by som v tom bola ako vo vreci :) Missy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, se správným stylingem to určitě jako přezůvky nebude :)

      Vymazat
  9. přežiju baseballku, crop top i ty divný kalhoto-sukně-kraťasy, ale co bych si na sebe nikdy nevzala jsou ty sandále... fuj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) jasně, přece nebudeme všechny jak přes kopírák hm?

      Vymazat
  10. jediné, co jsem vzala na milost, jsou ony crop topy s čímkoliv s vysokým pasem. ten zbytek není nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
  11. haha tak toto je super článok :D

    OdpovědětVymazat
  12. Máš pravdu s těmi croptopy... Jen tak z legrace jsem si dva zkusila v New Yorkeru s tím, že mám přece iks sukní s vysokým pasem. Bleee! A děsím se toho, kolik holek s podobnou či oplácanější postavou než mám já tak sebekritické nebudou a až budou ta trička ve výprodejích, tak budou ulice peklem na zemi!
    Hrozně mě s nimi obchody štvou už od podzimu - vždycky zahlédnu tričko nebo svetřík s úžasným potiskem, vezmu ho do ruky a hle - je krátký. Mám pocit, že "v normálním" provedení se takové pěkné kousky sehnat nedají a prostě tu logiku řetězců nechápu!

    OdpovědětVymazat