úterý 10. června 2014

Baggy pants

Baggy pants a vůbec širší kalhoty v pánském stylu si u mě našly své místo poměrně lehce. Na léto ideální záležitost, můžete v nich prochodit (v mém případě projezdit na kole) celý den až do noci. Ukázalo se, že byly tou pravou volbou na sobotní den/noc.
 Minulý týden od středy až do neděle žila Kodaň hudebním festivalem Distortion. Tři velké streetparty a v sobotu Final party a můj první Open air festival letos. Netušila jsem, že tu bude léto tak zábavné, plné akcí. Tady se prostě pořád něco děje...V příštím příspěvku třeba pár fotek z akce. Jinak jsem už opět v pracovním procesu, zatím tedy jen part-time a zaškoluji se, ale jsem za to ráda, člověk nemůže pořád jen chodit po obchodech ne? Právě teď si tu užíváme pravého léta, jezdíme na kole na pláž, kde grilujeme a větší odvážlivci zkoušejí i teplotu moře. Asi jsem srab, zatím jsem tam vlezla jen po kolena...No třeba příště ne? Teploty jsou tu příjemné, vlastně mi vůbec nechybí pražské pařáky, které tam teď vládnou. Jak si užíváte začínající léto vy?

 ph.T.// pants/Monki, top/Weekday, clutch/Pieces, sunnies/Monki, earings/Pieces

10 komentářů:

  1. Boyfriend styl miluju, takže super! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. super super! v jednoduchosti je krása :) léto zatím "užívám" jen ve městě, jelikož škola končí až za týden a ty 35 stupňový vedra jsou fakt ubíjející...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fuj, no právě, tady pořád parádně pofukuje (někdy až moc), takže příjemná teplotka!

      Vymazat
  3. ano, prosím!=) tenhle střih miluju ze všech nejvíc a tobě navíc skvěle padne...možná i líp než mně=)

    OdpovědětVymazat