úterý 24. června 2014

New IN: Sales in Copenhagen

Slevy jsou v Kodani v plném proudu, počítám, že během pár dní skončí, což ocení zejména moje platební karta. Můžu si nastokrát zakázat nákupy, ale obří nápisy Udsalg mě vždycky bezpečně dovedou k cíli. Ke stojanům s barevnými cedulkami 50% sleva apod...Přísahám, že s nákupy končím, FAKT!  Taky si musíte někdy zakazovat nákupy jako já? No, pojďme se alespoň podívat na pár vybraných kousků, které jsem ulovila a mám z nich největší radost.
 1. Černé minimalistické šaty Cheap Monday z krásného chladivého materiálu ocením především v horkých letních dnech a jakmile se zatáhne mohu je navrstvit třeba přes džíny a vydávat je za tuniku. :)
2. Černý dlouhý overal Pieces určitě vynosím víc než krátkou variantu, ideální elegantně-ležérní záležitost na večer i na den! 
3. Džíny DRDENIM (NORR concept store) byly jedním z těch kousků, nad kterým jsem slintala při prvních nákupech tady v Kodani, nicméně byly dost drahé, takže asi si dokážete představit jak jsem vyskakovala radostí dva metry vysoko, když se objevily ve slevě. Protože nejčastěji nosím černé skinny, tyhle budou vítaným oživením allinblack outfitů! 
4. Stejně velkou radost mi udělaly černé balerínky z obchodu Bianco (kde mají fakt krásné boty!), které jsem obdivovala už na jaře. Jsou pohodlné a měkkoučké- narozdíl od korálových z Vagabondu (z loňska), kterým jsem dala před pár dny poslední možnost, fakt se v nich nedá chodit-ani jezdit na kole :(... 
 Co jste ulovily ve slevách VY DÁMY?


9 komentářů:

  1. hhhhhh:D tak myslim, že z mýho instagramu je naprosto jasný, že se už fakt musim krotit, takže tě naprosto chápu....ale ani to, ani nedostatek času mi dneska nezabránily koupit si nový šaty:D....ale tak sekáč se nepočítá=)

    OdpovědětVymazat
  2. v neděli jsem se z Kodaně vrátila=) bylo tam fajn, ale i ve slevách moc draho.. nooo, stejně jsem si jedny šaty přivezla, hih.. z obchůdku Tricotage na Jaegersborggade - naproti Coffee Collective. už tři dny je nosím, chtěly by vyprat.. =D
    Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kouknu dik za tip, nj draho, ale lepsi vyber uz jsem si zvykla ;)

      Vymazat
  3. Sekace sa nerataju?! .. tak potom iba semisove sortky a saty z Manga. Batu beriem utokom cez vikend a Zaru po vyplate :D
    Inak, krasne ulovky, mala si stastnu ruku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný úlovky, líbí se mi ty boty. Já si včera pořídila pruhované dlouhé šaty a dvě lněná trička. Jo a nový fén, takže si teď taky dávám voraz od nákupů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, nádherný botky, jsou pohodlné? Jinak jsi super inspirace, prosím pokračuj dál v blogování:) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano jsou pohodlne, mam jen dva otlaky na prave noze jelikoz je o fous vetsi ;) ale to se dalo u novych bot ocekavat, pocitam ze behem par dni je rozslapnu a budem se hodne kamaradit :D dekuju ti za krasny vzkaz! Moc me potesil!!!

      Vymazat
  6. do Kodaně bych se taky jednou moc ráda podívala :) Ty kousky jsou úplně úžasný a vůbec skvělej blog, musím tě sledovat:D)!

    OdpovědětVymazat