pondělí 30. června 2014

The Best Striped Tee by Norgaard paa Stroget

Taky Vám chybí dostatečná nabídka pruhovaných triček? V Praze je to bída s nouzí, v Dánsku je to ale podstatně lepší, pruhy nechybí v žádném obchodě, místní značky jsou si zájmu o tento vzor vědomy, a tak produkují pruhované kolekce...Jak to máte s pruhy vy? Milujete?
 O značce Mads Norgaard Copenhagen jsem se tuším zmínila už v CPNHGN Shopping Guide, dámská linie této domácí kodaňské značky Nørgaard paa Strøget nabízí opravdu bohatý výběr pruhů. Širokých, tenkých, s větší mezerou mezi sebou, s menší mezerou, červená, černá, modrá...Já si vybrala triko s dlouhým rukávem (kuk na Instagram #luckapuckablog), Zkoušela jsem si několik verzí pruhů a byla jsem překvapená, že seděly všechny skvěle (mají jen jednu Uni velikost). Jestli se někdy vydáte do Kodaně určitě tenhle obchod nevynechejte. (O materiálech nemluvě že). 
Fotky vznikly na švédské straně Oresundského mostu, kterému jednoduše říkáme Bron (podle toho seriálu, který jsem vám doporučovala), kde jsme se zastavili cestou do Malmo. Mám teď docela velkou zásobu fotek tak přemýšlím o nějakých cestovatelských tipech a random článku z Malmo, pokud byste chtěli, hm?


 Ph.T.and me/shoes/Bianco,jeans/Diy Zara,top/Norgaard paa Stroget, coat/Monki,cap/HM men

4 komentáře:

  1. tak bez pruhů by to v létě rozhodně nešlo :) mám ráda modrobílou klasiku i třeba černobílé

    OdpovědětVymazat
  2. pruhy jsou nej! a ty boty! boží! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pruhy su stale "IN", proste klasika :) Na dalsiu varku cestovatelskych fotiek sa tesim :)

    OdpovědětVymazat
  4. no ale tie to fotky. klobuk dole, nemam slov.

    OdpovědětVymazat