úterý 19. srpna 2014

Autumn Wishlist & Trend Forecast 2014

Letošní podzimní wishlist není nijak zvlášť obsáhlý. Celoročně se snažím nakupovat tak, aby se jednotlivé kousky mezi sebou dobře snesly a daly se nosit pořád bez ohledu na aktuální počasí (ok, letní šortky vynecháme jo?) Nepředpokládám, že bych si udělala radost jenom těmito pár kousky, záměrně jsem vynechala různé svetry a další nezbytnosti :) pro chladnější dny. Toto je seznam mých hlavních podzimních společníků a předpověď pro podzimní trendy.  
Jaké kousky nebudou moci chybět Vám?


Long Oversized Trenchcoat: To pravé pro větrné dny. Skvělý na vrstvení. Co víc chtít? Jeden takový se mi podařilo ulovit v posledních slevách za zlomek původní ceny a protože venku už panuje podzimní počasí, jeho čas právě teď nastal! Objemné svršky jsou stále ve středu zájmu.
Marble T-shirt: Když jsem nesehnala to pravé bílé, nechám se zlákat tímto černým. Čas mramoru ještě zdaleka nevyprchal, ba sílí!
Black Hat: Černý klobouk s užší a zvlněnou krempou. Právě teď najdete v H&M. Do méně větrných dní, než je tento... :( Do deště ještě lépe! 
Sneakers: Teniskový trend neutichá, kdo by se divil? Tyhle šedo-černé nejlépe, máte nějaký tip odkud objednávat?
Grey Scarf: Šedou klasiku alá Acne prosím! Nebo nějakou jinou, to je jedno :) Šedivá je prostě šedivá, té letos neodolám! A vy taky ne, uvidíte!
Leo Bag: Leopard se letos vrací. Hlavně na kabelkách. Tuhle jsem si vyhlédla a nejspíš se bez ní neobejdu... Od místní značky Moss Copenhagen. Odolali byste?

Bez jakých kousků si letos podzim nedovedete představit Vy?

9 komentářů:

  1. Ta šála a klobouk vypadají moc dobře :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ten klobouk! A taky to tričko. A všechno ostatní :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Mám dojem, že podobné tričko máme teď v Lindexu, ta nová kampaň se jim povedla, a řekla bych, že je ve Tvém stylu :). Taky mám v plánu si takovýto parádní klobouk pořídit, ten se v šatníku nikdy neztratí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam vyhlednute primo tohle meli by ho mit ve weekday a lindex tu bohuzel v dansku neni...

      Vymazat
  4. Já chci tu šálu.) Jinak si plánuju pořídit nové boty, protože se mi rozpadly ty z Ecca za 3000 ... jsem pěkně naštvaná, no a ráda bych i nový kabát, ale ten starý ještě slouží, takže asi nic:/

    OdpovědětVymazat
  5. Kromě kabelky potřebuju všechno z Tvého seznamu! :)
    Číslo jedna je určitě trenčkot. Kalhoty kupuji strašně nerada, takže doufám, že letos vystačím s koženkovýma a jinak vynosím spíš sukně. A až najdeš místo, kde se mají ty kecky, tak sem s tím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha super! Pokud je sezenu a neuhranou me jine tak se podelim!

      Vymazat