úterý 5. srpna 2014

CUT OUT JEANS

Tyhle džíny jsou bez diskuse nejulítlejší kousek, který jsem si pořídila v posledních pár letech, ale nejspíš už jsem potřebovala nějakou vzpruhu po vší té černé a černé a černé...
Zpátky v Kodani, během jednoho dne jsem si zase navykla na místní životní styl a pomalu se zase chystám vytvářet nějaké ty hodnoty. Za ten měsíc jsem dost zlenivěla, takže abych se trochu nakopla zařídila jsem si dnes členství ve fitku. Držte mi palce :) 

Roztrhané džíny jsem měla vždycky ráda, tyhle jsou trochu víc, než bývá zvykem, ale i přesto věřím, že se stanou jedněmi z těch oblíbených, které v šatníku mám. Dokážete si představit takové nosit? 

ph.T.//shoes/Bianco, jeans/Weekday, top/Topshop, sunnies,handbag/Monki, bracelets/Pieces

6 komentářů:

  1. Džíny vypadají zajímavě právě těmi dírami ale nevím jestli bych si dokázala představit je nosit na sobě protože se v roztrhaných džínách moc necítím, ale asi jde o zvyk. Kdyby se mi to hodně líbilo tak by pak šlo jen o to si zvyknout že mám na sobě rozervaného a má to tak být :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Dzinsy su perfektne, tak velmi roztrhane nevlastnim, moje maju o 2 diery menej :D .. ale priznam sa, ze zatial som ich nemala oblecene, su zo zliav na asose :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to celkem zábavný náhodou, v Kodani na tebe nikdo asi zírat nebude, ale už to vidím v Praze :D Já taky o potrhaných džínách uvažuju, ikdyž o trochu míň děr by mi stačilo

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Nepocitala jsem s tim ze by se to kazdemu libilo, spis naopak ;) takze nevadi

      Vymazat