úterý 19. srpna 2014

How to make Oversized Look

Pořád ještě trochu doufám v návrat léta, anebo alespoň v babí léto. V Dánsku je teď spíš plnohodnotný podzim, chvílemi si říkám, že spíš aprílový duben (kéžby!). V jeden okamžik svítí sluníčko, ve druhém začne pršet a do toho silné poryvy větru...A teď si vybírejte outfit, když nevíte co bude za deset minut...

 Mezi mé absolutní Must have na podzim patří bez debat Oversized Trenchcoat. Přirozeně chápu, že takový kousek není záležitost pro každého, někdo raději sáhne po perfektně vypasovaném. Pokud na vás v obchodě zbude jen větší velikost nesmutněte, objemné svršky jsou stále v kurzu, takže máte napůl vyhráno! Ohrňte rukávy, navlékněte úzké džíny a  vyražte sebevědomě do ulic. Tento nekorunovaný trend má to nejlepší ještě stále před sebou, to mi věřte!
Máte už na podzim připravený Váš oblíbený kabát nebo budete teprve pořizovat něco nového a trendy?

ph.T.//shoes/Baťa, jeans/Dr.Denim, trenchcoat/Weekday, hat/H&M, sunnies/Monki, bag/Urban Outfiters

14 komentářů:

  1. Ten je skvělý! Mně se tenhle trend moc líbí, koupila jsem si jeden béžový v Zaře, je bez knoflíků, jen na zavazování a jsem v něm jak paní Colombová :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je presny pani Columbova ;))) jsem zvedava na tvuj outfit s nim!

      Vymazat
    2. koukni na film Kamarád do deště 2, Krainová tam má taky delší trenchcoat. moda z 90. let se vrací.
      hezký outfit, sluší ti :)

      Vymazat
  2. fajn outfit, nevím proč, ale připomíná mi Sin city :) já jsem spíš na ty vypasovaný kabáty, ale tohle má něco do sebe

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát s kloboukem ti moc sluší, taky mám podobný kabát a mám problém ho nenosit, protože je vážně skvělý, obzvlášť v tomhle počasí :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jses první člověk, na kterém se mi ten plášť líbí:) krásné (y)

    OdpovědětVymazat