pondělí 25. srpna 2014

New Season in Copenhagen

    Čas kožených bundiček, lehkých kabátů a dlouhých kardiganů. Stále ještě srpen, v Dánsku už spíše září... Nevadí, stejně bych neměnila. Však on nás ten podzim dřív nebo později dostihne všechny...
    V ulicích Kodaně se měnící roční období projevuje mnohem méně nápadně než třeba v Praze. Lidé jsou     tu většinou zvyklí nosit nenápadné barvy celoročně, málokdo má potřebu být přehnaně výrazný. Více si tu     lidé dávají záležet na kvalitních materiálech. Především kabelky, batohy a boty. Nenápadné designérské       kousky nebo naopak vintage doplňky. Napadlo mě napsat o tom třeba samostatný článek, pokud by vás to zajímalo? Napište mi do komentářů co všechno byste chtěli vědět? Hezký nový týden       všem!

     ph.T.//shoes,sunnies,t-shirt/Monki,jacket/GinaTricot,pants/Zara,bag/Lindex,earings/Pilgrim

17 komentářů:

  1. Ani mě (doufám) letos kožené bundy, kardigany a lehké kabátky neminou a rozhodně si ráda přečtu jakýkoliv článek o tamější módě a stylu :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí Tvůj výraz na první fotce a vůbec celý outfit (až na botky, pardon) ... Určitě mě zajímá, jestli tam výraznější barvy běžne prodávají a lidé si je přesto nekupují, nebo naopak :-) Hezký večer, skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super outfit, článek o stylu Praha vs. Kodaň uvítám moc ráda! Katka

    OdpovědětVymazat
  4. taky se už těším, až vytáhnu ze skříně všechny svetříky a saka, kříváky, šály a šátky :)
    a článek si přečtu určitě moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda takové to fajn počasí na kalhoty, bundičku a žádný vedro a žádná zima. :) Ale už to začíná a to je ještě brzo! A na článek se těším, jestli ho tedy napíšeš. :) A máš super kalhoty!

    OdpovědětVymazat
  6. bunda je neskutočná!!!
    áno áno mňa by taký člíánok určite zaujímal!

    OdpovědětVymazat
  7. Článek by jsi o tom určitě napsat měla, je to zase něco jiného a zajímavějšího než je tady u nás. Jinak na fotkách ti to moc sluší, krásný outfit jsi zvolila :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. mě by také článek zajímal :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak dneska je 12 stupnů a prší!!!! takže léto v praze jako vyšitý...:D

    vytof nějaký paparazzi streetstyle fotky=) už jsem v dánsku dlouho nebyla, tak at si to oživim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tady je zrovna dneska 18 stupnu ale vecer uz to zadna hitposka neni a taky jsem uz jednou zmokla, streetstyle by to chtelo no tak snad neco vyfotim ;)

      Vymazat
  10. Jsem v Kodani od 1.8. a bohužel musím konstatovat, že se mi zdejší styl oblékání nelíbí ani trochu. Na mě je to všechno moc stejné, nebarevné, neoriginální, většinou málo ženské. Chtěla jsem si tady koupit kabát na podzim a vypadá to, že asi umrznu, protože nosím vel. 44-46 a nechci černý kabát, což ve zdejších podmínkách minimalizuje výběr.
    A propos, nenarazila jsi tu na nějaký obchod (kromě HM) kde by byla vel. 44-46 k dostání?

    Ale na článek o zdejším oblíkání se těším. Aspoň porovnám své poznatky s Tvými.

    OdpovědětVymazat
  11. Zkus obchod Masai, napr. frederiksberg centret, tusim ze tam jsou zamereni na tyto velikosti a krome mody jak se ti tu libi?

    OdpovědětVymazat
  12. Kromě módy je tu fajn. Jsem naprosto konsternovaná jejich životním stylem. Obzvláště tím, jak žijí zdravě, jak jsou všichni štíhlí a blonďatí :-) A musím říct, že jim závidím jednu věc - podporu mateřství. Já jsem tu na PhD stáži (molekulární biologie) a překvapilo mě, že skoro všichni PhD studenti na KU už mají rodinu, protože v ČR se tyto dvě věci absolutně neslučují.
    Jak Tobě se tu líbí a na jak dlouho tu jsi?
    A děkuji za tip na obchod, v sobotu tam zajedu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jjo vsichni fit a krasni clovek tak nejak najede na jejich rytmus ani o tom nevi, bavi me jezdit na kole a jist zdrave ( to me v praze nebavi) ale na druhou stranu maji zvlastni povahu jsou trochu arogantni ale oni jsou proste sebevedomi odmalicka no ani se jim nedivim maji tu skvele podminky pro zivot tak nemusi byt skromni jako my tetky z vychodu (tak nas asi vnimaji oni :(

      Vymazat
  13. kiež by aj mne tento typ nohavíc pristal tak ako tebe!:)

    OdpovědětVymazat