středa 27. srpna 2014

Time for Grey Sweaters

Pokud bych si měla vybrat jen jediný podzimní kousek, pak by to byl určitě šedý svetr. Měkký, chlupatý a hřejivý. Naprostá klasika, která letos nabývá na významu víc než kdy dřív... Co myslíte vy?
 Vypadá perfektně ke všemu (překvapivě že), takže pokud vám dosloužil váš oblíbený černý svetr, doporučuji se poohlédnout po šedivém. Výborně si rozumí s černou a letos ho vyzkoušejte třeba se světle růžovou (možná i já odolám- vy ne?)...Kožené kalhoty jsou už takovým podzimním evergreenem, který si snadno najde cestu do šatníku kterékoliv z nás. Pleteniny a kůže jsou nesmrtelní parťáci, kteří zajistí skvělý outfit s minimem námahy. A co vy, vyzkoušíte, nebo jen oprášíte oblíbenou kombinaci?


ph.T.//shoes/Bianco,pants/Zara,clutch/Pieces, sweater/Cheap Monday men, hat/H&M, necklace/Pilgrim

9 komentářů:

  1. Šedé svetry mám taky ráda, ale letos bych si chtěla koupit i nějaký vínový. Kožené kalhoty ještě nemám, ale chtěla bych si je pořídit. Moc ti to sluší, kromě svetru a kalhot bych vypíchla i tu kabelku, je úžasná :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si že je todobrá volba, šedý svetr je krásný ale já si v těchto svetrech přijdu hloupě, nevím možná jde jen o zvyk. Každopádně sháním takovýhle v jakékoliv barvě který by mi sedl :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. paráda! šedo černá kombinace je boží :) taky mám na blogu nový outfit v těchto barvách :)
    http://giallotulipano.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Lucka, to je perfektna kombinacia :) kozene nohavice zhanam :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Šedý svetr jsem si koupila loni a je to má stálice. Hodí se fakt ke všemu!

    OdpovědětVymazat
  6. Lucie OMG!!! Tenhle outfit si ukládám, je nejvíc! A ty kalhoty!!

    OdpovědětVymazat