čtvrtek 14. srpna 2014

White TrioBag

Triobag snad ani nemusím představovat, Céline a Michael Kors čučí z každého druhého blogu, každý den se blogerky chlubí zlatě vyraženým logem. Takže když jsem narazila v Urban Outfiters na tuhle bílou, za třetinovou cenu, nebylo nad čím váhat. Vlastně ano. Váhala jsem mezi modrou a bílou, ale uznejte, co já bych asi tak dělala s modrou kabelkou žejo... :) Líbí? Jakou barvu byste si vybrali vy?
 Musím konstatovat, že je nejen krásná a módní, ale také vysoce praktická (celá já no ne?), díky třem kapsám mám dokonalý přehled co kde mám...Tohle někdo setsakra dobře vymyslel!(určitě to byla nějaká bordelářka!:) Culottes no. II. jsem ulovila v posledních kodaňských slevách, mají báječný střih, trochu nařasené kapsy a jsou to prostě nejpohodovější kalhoty ever. Nejen do teplých, ale i chladnějších dnů. Dokážu si je představit i s vysokými kozačkami, ale to bych moc předbíhala, nejdříve vyzkouším a slibuju, že dám vědět :) Focení nám trochu komplikoval silný vítr, který mi v posledních dnech otravuje život a tak je tenhle messy halfbun nejideálnější vlasovou kreací. Kdo by chtěl lovit vlasy z pusy každých pět vteřin? Přijeďte si to vyzkoušet na vlastní kůži (ne v Čechách takový vítr nemáme) a dáte mi za pravdu. 

ph.T.//shoes/Bronx, culottes/Weekday,top/HM, sunnies/Monki, Bag/Urban Outfiters

14 komentářů:

  1. Moc krásná kabelka i outfit který si k ní zvolila. Já bych klidně zvolila modrou, myslím si že bílou bych si hned zamazala a navíc modrou poslední dobou dost nosím a nakupuji :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prvni co me napadlo, ze ji zamazu, hold budu muset dat bacha ;)

      Vymazat
  2. no jo, vybrala jsi dobře :) mně se triobag líbila v Zaře, byla myslím černo bílo hnědá nebo khaki, teď už ani nevím :) ale lituju, že jsem ji nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Brala bych modrou, ale jen z praktického důvodu. Bílá je určitě zajímavější :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ja by som kludne brala obe :) K tomuto outfitu sa hodila aj modra :)

    OdpovědětVymazat
  5. triobag mě zas tak nedostal a je mi jedno, jestli je mk nebo dokonce celine, i když určitou praktičnost určitě má:D (ehm...z mýho mk shopperbagu pořád padaj rtěnky atd., co si strkam právě do těch malej kapsiček, tak je furt musim hlídat:P)...ale hlavně ti hrozně sluší cullotes! a to je zrovna takovej divnej kus oděvu, co každýmu nesluší...ale holt vysoká hubená holka si je dovolit může=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohh, dekuju ti!!! Na tyhle serepeticky mam malou kosmetickou tasticku davam do ni prave mazadla na rty, sluchatka, klice atd protoze ve velky tasce aby se pak cert vyznal ze jo ;)))

      Vymazat
  6. jo, to jsou kalhoty? to je skvělé! :) sluší ti!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší.. :) Jdu pátrat po dalších inspirativních článcích! :)
    Krásný den přeje, Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  8. jé, to ti sluší:) tyhle bílo, šedo, černé.. to jsou krásné kombinace.

    OdpovědětVymazat
  9. Dekuji vam vsem za hezke komentare!

    OdpovědětVymazat