pondělí 8. září 2014

Grey, Twisted and Leopard

Zhruba po roce outfit, kde nefiguruje černá barva. Šedá je skvělá a světlá varianta ještě lepší! Navíc umí krásně kontrastovat s letním opálením, takže neváhejte a využijte tuhle její báječnou vlastnost dokud máte zdravou barvu!





























































Twisted skirt je tu velmi oblíbená a já také objevila tu svou pravou. Sukni jsem si nekoupila už hrozně dlouho tak bylo na čase :) V zimě ji budu vrstvit s dalšími šedými parťáky, teplákovinou i pletenými svetry a kardigany. Prostě takový ten zimní a podzimní homeless style na úrovni... Určitě ji tu nevidíte naposledy! Tentokrát jsem celošedý outfit zvolila jako nenápadný základ pro leopardí kabelku, kterou jsem vám ukazovala v podzimním wishlistu. Už mi chybí jen ta správná klasická šála a chladné dny mohou začít! Zatim však ještě letní výbavu neuklízím, o víkendu jsme se povalovali na pláži a bylo to fajn. A jak si užíváte babí léto vy?

ph.T.//shoes/Adidas Superstar, skirt/VeroModa,sweatshirt/Veromoda,bag/Moss, sunnies/Monki

8 komentářů:

  1. Přesně takovouhle sukni už sháním asi půl roku, ale všude mají jen tyhle mini a já bych chtěla o něco delší a zatím jsem teda neúspěšná. Celý outfit se mi moc líbí, baví mě tvůj minimalismus a ta leopardí kabelka tomu dodala šmrnc. Za mě palec nahoru :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta je úplně výborná!! Ta se bude kombinovat a nosit jedna báseň ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelku ten šedý outfit vážně úžasně podtrhuje. Já se sice na pláži neopaluju :D ale i tak se dá babí léto ještě celkem hezky užívat :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V mym pripade o opalovani nemuze byt rec ;) spis regulerni povalovani se a zevling :) diky!

      Vymazat