neděle 28. září 2014

Skirt Over Pants

Začíná se to tu hemžit šedými outfity, tak alespoň doufám, že vaše dny šedé nejsou a užíváte si návratu teplejšího počasí. Já začínám pomalu vrstvit, a protože nosit dlouhý svetr nebo šaty přes kalhoty je u mě už taková klasika, vyzkoušela jsem tentokrát džínovou sukni. Co vy na to?

































Sukně přes kalhoty není žádná novinka, já si tuhle kombinaci pamatuji ze základní školy, to frčelo tak moc, že kdo neměl set sukně a kalhot jako by nebyl. Pamatuje si to někdo z vás? Samozřejmě časy se mění, ale některé věci zůstávají. Tahle kombinace je tu pro dny, kdy chcete to nejlepší z obojího. Pohodlnost z kalhot a holčičárnu ze sukně. Tuhle šedou jsem objevila ve slevách a doma zjistila, že se báječně snese se skinny džíny a tímhle svetrem, který jste viděli už v minulém postu. Hold když je něco tak universální, nejde to nenosit pořád stále a dokola. No ne? Zkusíte to taky?

Hezký a úspěšný týden vám všem!

ph.T.//shoes/Bata,jeans/Zara,skirt/Monki,sweatshirt/Veromoda,handbag/Urban Outfiters,sunglasses/Reserved,earings/Pilgrim

12 komentářů:

  1. tak sukni přes gatě si pamatuju :) tohle není úplně můj styl, ale máš hrozně pěkný naušnice a kabelku

    OdpovědětVymazat
  2. This look is so chic. I don't usually love skirts and dresses paired with pants but I really think what makes yours work so well is how slim-fitting the pants are. Great look. I hope you have a great week.

    Sharon
    http://www.afashioncrowd.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle se mi líbí moc! Perfektní kombinace a sekne Ti to!

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si díky první fotce myslela, že máš kabát :D Sukně s džínami je pro mě dost zajímavá kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkousela jsem si k tomu v obchode i bundicku- krivak nicmene mi to uz prislo moc devadesatkove takze tam zustala i kdyz to byl hrich za ty penize ;) diky!

      Vymazat
  5. Mě by tato kombinace vůbec nenapadla, ale překvapivě to vypadá dobře :)

    http://theredheadedworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mě je to perfektní, především na tobě a takhle!

    OdpovědětVymazat