středa 22. října 2014

Another Winter WishList

Miluji tvoření Wishlistů, letos jsem se rozhodla ho obléknout do zcela nového outfitu :) a dát sbohem nudným kolážím s oblečením, jak se Vám líbí? Těšíte se na zimu? Na co konkrétně?

Základ letošní zimy je jasný. Velký černý kožíšek s kapucí. Kožichy jsou samozřejmě klasika. V posledních letech se nosí různě barevné, já letos zůstanu u černého, už jen proto, že není nic sofistikovanějšího než černá na kožíšku. Můžeme k němu přidat cokoliv a pořád bude elegantní. Midi sukně představuje novou siluetu, kterou ráda vyzkouším. Je tak nenucená, zvlášť v pouzdrové verzi. EOS balzám jsem si koupila za odměnu (kroužím kolem něj už několik měsíců) a celou zimu ho budu mít po ruce v kapse. Aplikace je rychlá a pohodlná a ten tvar nejde nemilovat, no ne?

 Mikina s kapucí, protože déšť,sníh a hlavně vítr je k vlasům nemilosrdný, a protože je dost cool se pod kapucí skrývat před okolním světem. Když máte blbej den, když máte bad hair day, když je vám zima, když jste líní se strojit. Tečka. Velká, měkká hřejivá čepice. Protože v ní každá z nás vypadá rozkošně. A možná, že chci i bambuli. Vy ne?

 Když objevíte dokonalou shopperku (ano je to ta, kterou má celý český blogový svět :), taháte jí pořád a ke všemu. Pak je potřeba pořídit jí sestřičku, aby vám obě dlouho vydržely. Ne vážně, denně v ní tahám věci do fitka a dávám jí opravdu zabrat, takže druhou využiji na sto procent. Army Green na doplňcích vypadá skvěle. Army Green obecně vypadá dobře a letos je opět jednou z top barev. Já jí letošní zimu svěřím své ruce...A co vy?




























Zimní sluníčko dokáže být příjemné, ale oči máme jenom jedny, takže chránit ve stylových brýlích v zimních barvách. Black and White a můj oblíbený tvar z Monki. Co chtít víc? Snad jen hodně slunečných dnů!

Jak se Vám líbí můj zimní Wishlist? Co plánujete pořídit VY?

faux fur coat/Monki, EOS lip balm, midi skirt/Monki, black hoodie/??, beanie/??. gloves/Monki, shopper bag/Pull and Bear, sunnies/Monki


pics by Pinterest, items from Polyvore


8 komentářů:

  1. Krásný článek, hrozně se mi lbí ty fotky...moc pěkné :)

    Just Be Yourself

    OdpovědětVymazat
  2. hezký koláže, zvlášť ta poslední :) taky plánuju novou velkou kabelku

    OdpovědětVymazat
  3. Po nějaký hodně cool mikině s kapucí taky prahnu. Zatím ale kde nic tu nic :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to byva, ty nejjednodussi kousky aby clovek shanel mesice...

      Vymazat
  4. Hlasuju za kapucy a kožichy (i když já se bojim, že ho tu neunosim) a ty koláže jsou úplně doko.))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky ;) no jsem zvedava jak se u vas bude vyvijet pocasi a jake budes nosit outfity!

      Vymazat
  5. Super článok www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. na zimu se jako vždy netěšim (i když zásobu svetrů, kožichů a čepic mam už obstojnou), ale doufam, že se v zimě aspon pořádně vyspim:D

    OdpovědětVymazat