středa 8. října 2014

Hey Oktober!

Dlouho jsem hledala jednoduchou koženou bundu, dostatečně dlouhou přes záda, teplou a hlavně minimálně komplikovanou. Takovou, která se přesně hodí do aktuálního počasí. Babí léto si dalo pauzu, když neprší, tak fouká silný vítr. Mě ale nezlomí a díky novému svršku se mi nedostane na kůži!




Možná jste zaregistrovali před pár týdny 30ti procentní slevy na veškeré zboží v Mangu. Tady v Kodani vím jen o jedné pobočce v obchodním domě Magasin a výběr je oproti Praze minimální. Vlastně tam ani moc nechodím (a když tak jenom proto, abych mohla projít kolem Acne butiku a osahávat ten jejich dokonalý kožený křivák :), nicméně nedávno mě touhle akcí nalákali dál a jak vidíte neprohloupila jsem. Okamžitě jsem se do bundičky zamilovala. Má opravdu jednoduchý nadčasový střih, minimálně detailů a zdobení, bezvadně sedí. No a odepínací kožíšek na límci je jen třešinkou na dortu. V outfitu jsem ji zkombinovala s oblíbenou šedou twisted sukní, zbytek ponechala černý a jako doplňky zvolila čepici (ano vítr je mrcha) a klasickou šálu, kterou jsem schovala pod bundu. Neotřelé a zábavné co myslíte? 
A co vy, ulovili jste v poslední době něco provásdokonalého/výhodného? 

ph.T.//shoes/Topshop, skirt/Veromoda, faux leather jacket/Mango, sweatshirt/Veromoda, scarf/Monki, beanie/HM, bumbag/Pieces...

11 komentářů:

  1. Sluší ti to, takovou bundu bych taky chtěla :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem nedávno konečně pořídila křivák, na který jsem velmi dlouho čekala :) i tenhle vypadá fakt dobře! jednoduchost je u těchto kousků nezbytná... jinak super boty!

    OdpovědětVymazat
  3. pěkný a jednoduchý, co chtít víc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Co ta příšerná čepice??

    OdpovědětVymazat
  5. Chodím se sem k tobě kochat fakt. Závidím dál boty a vzala bych si na sebe absolutně všechno a hned:)

    OdpovědětVymazat
  6. Boží! Šála pod křivákem by mě asi nenapadla, dík za inspiraci :)
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. nádherné to je!! <3

    OdpovědětVymazat