neděle 19. října 2014

Trenchcoat Season in the Dark Ages

Počasí nám v Dánsku poslední týden nepřeje, ideální období zaplout do dlouhého kabátu, zvednout límec a zajistit ledabylou smyčkou na bocích proti větru. Takhlejsemtouvázalanáhodně styling. Není potřeba jej zavazovat nutně v pase co myslíte?


































Jak jsem se zmínila na začátku článku, počasí tu teď stojí za nudle s mákem (brrr!), mám pocit, že se poslední dobou ani nestačí rozednít, tma je od rána do večera, i fotky jsou proto dost ponuré. Ponuré jako jsou dny v Kodani. Snad se to brzy zlomí a slunce zase vysvitne...V outfitu jsem tentokrát nechala nést hlavní slovo oversized trenchcoat a leopardí boty. Jsem za ně ráda, celotmavý look báječně podtrhnou....Co se týče chladných dnů, právě plánuji zimní wishlist, který bude následovat v dalším článku, tak snad to nebude moc unáhlené (zvlášť pro české čtenáře, ano vím že tam máte skoro dvacet stupňů kruci!!!).  A co vy, máte už představu, bez čeho letošní zimu rozhodně nepřežijete? 

ph.T.//boots,bag/Monki,jeans/Zara,trenchcoat/Weekday,earings/Pilgrim

10 komentářů:

  1. Ty botu jsou dobryyyyy! :)
    A od středy tady má sněžit, takže tě budem brzy následovat :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem haha, no dobre vam tak aspon nebudu se clanky tak mimo misu ;)))

      Vymazat
  2. Líbí se mi to na tobě, hlavně ta kombinace s leopardími botami. Já potřebuju nějaký černý nebo tmavě šedý klobouk, ale nikde nemůžu najít žádný, který by mi dobře seděl a líbil se mi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem teda moc spokojena s tim cernym z hm a myslim ze jsem tam videla i sedy! Tak zkus tam!

      Vymazat
  3. Parádní outfit mám ráda all black a ty boty jsou prostě boží! A ještě k tomu jsi právě v Kodani, kterou miluju a já tě zrovna objevila---nová čtenářka, to si piš!! :)))))
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak parada dekuju za oboji, ten follow bude vzajemny, mas hezky blog!

      Vymazat
  4. Moc vam vsem dekuju za krasne komenty!!!

    OdpovědětVymazat