čtvrtek 20. listopadu 2014

Black Parka

Ok, neměla jsem letos v plánu pořizovat další svrchník (kromě toho kožíšku z wishlistu), ale na druhou stranu černou parku jsem chtěla už několik let, takže když jsem objevila tu perfektní nebylo nad čím váhat. No dobře, přiznávám, chodila jsem kolem ní asi měsíc než jsem se rozhoupala. A neprohloupila jsem, soudě dle toho, že z ní v posledních dnech vylejzám jen doma :) Co myslíte, vyplatilo se?





Parky mají ideální kombinaci vlastností. Jsou teplé, praktické, ležérní, šik. Kabáty jsou také fajn, ale chybí jim praktičnost, často profouknou (zvlášť tady na větrné hůrce :), kožíšky vás sice udrží v teple, ale jakmile začne pršet, budete vypadat jako zmoklej pes. Takže důvody pro obhájení této koupě bychom měli. :) Zbytek outfitu opět velmi jednoduchý. Kožené kalhoty, bílé triko a leopardí detail. Jakým svrchníkům dáváte v zimě přednost vy? Jste kabátové, bundové nebo kožíškové dámy?

btw. z Monki můžete objednávat online i do Čech, pokud byste chtěli poradit čeho se máte vyvarovat anebo naopak do čeho určitě jít neváhejte komentovat níže!
ph.T.//boots/destroy,pants/Zara,parka,top/Monki,handbag/Moss CPH,earings/CheapMonday

4 komentáře:

  1. Určitě se Lucko vyplatila, vypadá perfektně. Bohužel já a mých 163 cm, nemůžu si něco takového dovolit a v trošku kratší verzi ne a ne natrefit.
    Online Monki jsem už zkoušela a můžu doporučit, balíček jsem tady v ČR měla do 4 dnů, takže spokojenost.
    Ještě obhlížím online ten šedý cardigan, myslím ten, co ho taky máš:) ale opět nevím co s délkou, nějak jsem jí tam nenašla, plus jsem hodně drobná
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja prave zase dlouho nemohla najit dostatecne dlouhou, no kazda postava ma svy hold... Ten kardigan je skvelej urcite doporucuju, ja ho mam asi do pulky stehen a na delku ma asi 90 cm snad ti to pomuze v rozhodovani ;)) a dekuju ti!

      Vymazat
  2. Super! A potřebovala bych tu kabelku, ale to jsem trochu zaspala asi:))

    OdpovědětVymazat