pondělí 17. listopadu 2014

Hello Winter, it´s time for Scarves!

Po krátké blogovací přestávce (i blogeři mají někdy nárok na dovolenou:) jsem zpět s outfitem.
Černý základ a ještě je poslední možnost vzít si oblíbený oversized trenchcoat. Tentokrát doplněný o pletenou khaki šálu, ke které mám i rukavičky, ale na ty je snad ještě chvíli čas...nebo ne?

































Blogování teď bude zase o něco složitější, v Dánsku se stmívá už po třetí hodině odpoledne, takže focení necháváme hlavně na víkendy. Jak to děláte v zimě vy blogerky? Kdy fotíte outfity?
V sobotu jsme se jeli podívat kousek za Kodaň do outletového městečka Ringsted (v podstatě jediné velké outletové centrum v dosahu od hlavního města). Hlavně tedy po vánočních dárcích. Jestli něco nemám ráda, tak shánení dárků na poslední chvíli. Dárečky se nepoštěstily, za to jsem ulovila pár fajn svršků. Tak to dopadá ve vetšině případů. Dárek neseženu, ale vždycky se najde něco, co mi zaručeně padne do oka... :) Taky to tak máte? Co jsem ulovila se můžete podívat na mém instagramu :)

ph.T//boots/Destroy,jeans/DiyZara,top/Veromoda,trenchcoat/Object,bag/PullandBear,scarf/Monki,
plastic rings/CheapMonday...

16 komentářů:

  1. Ten trench je vrchol dokonalosti <3 strašně moc ti to sluší!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  2. veľké šály, to ja môžem!
    a myslím,že na rukavice bude za chvíľu správny čas:D

    OdpovědětVymazat
  3. Celé tak ako to je je perfektné! Keby som to takto uvidela v nejakom obchode na figuríne odnesiem si to do posledného detailu :)

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám uplně přesně! haha:D A pak to dopadne tak, že všechno kupuju v přeplněném centru 20. prosince, ale už si iuze nedělám :D. Jinak outfit totální pecka! Ten trenč bych taky nechtěla jen tak opouštět (musím si už nějaký taky pořídit!) a blogování v zimě? To je pro mě ještě velká neznámá :D
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  5. skvělý skvělý! ta šála se mi hrozně líbí, už si ani nepamatuju, kdy jsem měla naposledy takovou pořádnou pletenou, asi bych zase mohla říct o nějakou babičce :))) jinak s focením to mám dost podobně, tady se stmívá už kolem 4 odpoledne, takže focení jde buď někdy dopolko, když nemám školu, nebo víkendy :) ale je to boj! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jestli mas sikovnou babicku tak nevahej, my fotime taky dopolko kdyz nam to obcas vyjde, a stmivani ve ctyri? Hah zavidim! Tady se snad uz 14 dni ani nerozednelo..

      Vymazat
  6. tve outfity jsou pro me strasne inspirativni :) neni divu, ze jsem si tvuj blog zamilovala a pokazde se tesim na novy prispevek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti dekuju, snad se ti budou libit porad minimalne stejne!

      Vymazat
  7. Moc vam vsem dekuju za krasne komentare jste skveli ctenari!

    OdpovědětVymazat
  8. dneska zase pršelo a ještě foukalo, takže asi letos už konečně vytáhnu rukavičky, bez kterejch se normálně několik měsíců v roce neobejdu....jak se mi po nich najednou stejskalo, když mi 10 min. nechtěla přijet blbá tramvaj a mně mrzla deštníková ruka

    OdpovědětVymazat