čtvrtek 4. prosince 2014

5 Ultimátních Blogerských Hlášek

Blogování je někdy docela legrace, někdy doslova peklo. Které hlášky mě provázejí mým blogovým životem? Máte to stejně? Jaké jsou ty Vaše typické?



Při vymýšlení outfitu: Tak jo. Chci tam tu novou kabelku. Nebudu tam dávat víc nových věcí, ať si to nevyplácám všechno najednou. Zima je dlouhá. Ok, k téhle sukni by to chtělo kratší bundu. Jenže v tý co mám zmrznu. Leda něco pod to navrstvit. Ne, to vypadá jakože mám stopadesát kilo. Tak kabát. Ne to je naprd. Potřebuju novou bundu! Podívám se kde co mají online. Jen tak pro inspiraci ne? Ha! Ta je skvělá, tu nutně potřebuju. No jo ale neměla bych moc utrácet. Tak jo vezmu si ten kabát a nějak to okecám.

Při focení outfitu: Vyfoť mě tak, ať tam vypadám dobře. To mi nemůžeš říct, že mám tu čepici nakřivo? To nejsem já! Určitě je dneska blbý světlo. Jo, je. Úplná tma. To bude tím. Jaktože ten outfit na fotkách nefunguje? Buď jsem přibrala deset kilo, nebo mě fotíš z blbýho úhlu. Z podhledu? No to ses zbláznil ne? Panebože nechme toho, dneska na to nemám. Ještě uděláme detaily a končíme. Tak jo, ještě jakože jdu. Jo a ještě pár náhodnejch v pohybu. Jak že ti mrzne ruka s foťákem? Mě mrzne všechno tak si nestěžuj! Ok, dneska asi opravdu nemám svůj den. Když to nezachrání ani mejkap...Stejně už je tma.

Při upravování fotek: Snad tam najdu alespoň jednu fotku, kde vypadám normálně. V počítači většinou vypadaj líp. Kruci asi si vykloubim krk, to se to nemůže zobrazovat rovnou otočený? Proč mám deset stejnejch fotek? Aha, to jsem se asi nehejbala. Příště toho musíme udělat míň, čert aby se tim probíral. Omg, to mám jenom tři dobrý fotky? Příště toho musíme nafotit víc, z tohohle se nedá vybírat... :)

Při psaní článku: Tak co tam dneska vrazim. Jo něco o počasí, to je důležitý ne? Ok, to bychom měli. Co dál? Pfff...jo vlastně mám tu novou kabelku, hm, hm, nějaký trendy a tak...neee, to je moc dlouhý, tak zkrátit. Sakra teď jsem to smázla celý. No nevadí, stejně to byly tlachy. Nic mě nenapadá. Co kdybych tam nenapsala nic? To ne, takový články sama nerada čtu. Tak jo, dám si skleničku vína, třeba mě něco napadne. A hele nová zpráva na facebooku...Ajaj, to jsem se nějak zakecala, měla bych dopsat ten článek. Cože jsem to tam chtěla napsat? Jo, počasí, trendy a tak... No! Vida, to se mi docela povedlo! Ježiš ale tuhle fotku tam nemůžu dát, rychle pryč s ní! Tak dobrý, to ujde. Na to, že mám dneska hlavu vystlanou senem...

Při sjíždění komentářů: Táák, podíváme se jak se článek líbil. Ten poslední outfit byl top, tak doufám, že to čtenáři ocení. No ale známe je, to co se líbí mě, se většinou ostatním nelíbí a naopak. Chvíle napětí, raz dva tři, mrk. Po půl dni žádnej komentář? Achjo. Nojo, vlastně takhle to člověk nemůže měřit žejo. Třeba to je tak dokonalý, že to nepotřebuje komentovat. No ale přece jen...Se s tim fotim, píšu a pak nic. Kašlu na to, končim s blogováním. Tenhle svět si mě nezaslouží. Ale bude mi to chybět fakt...Počkat! Ha! Novej komentář! Jééé, ta je tak milá. Tak dobře, dám tomu ještě šanci. Vlastně už mám zase nápad na novej outfit. Akorát k němu potřebuju tu novou bundu. Sakra.


V mém případě najdete v každé nové outfitové složce minimálně jednu fotku s vyplazeným jazykem. Jak to máte vy?

24 komentářů:

  1. Luci tenhle článek mě moc pobavil, protože tohle asi zná každá blogerka :-D Já se vůbec divím, že má se mnou manžel trpělivost při focení, protože někdy to se mnou fakt není lehký :-)))) A souhlasím, že nejhorší je, když máš pocit jak super máš na sobě outfit a na fotkách to najednou nefunguje, to mi dokáže zkazit celý den :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek!! Oceňuju trpělivost fotografa i tvou Luci. A ne že přestaneš blogovat, jsi inspirativní, moc se mi líbí tvoje podání blogu! Zkouknu s radostí každý nový článek, i když nepřispívám komentáři tak často.
    Jinak i čtenář to má složitý, například, říkám si "nepotřebuju nový boty", přidáš článek s novýma botkama a je problém:)

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad kvuli me nezkrachujes :)) no vidis a cim vic blogu mas rada tim vic lakadel si chces poridit :( je to zacarovany kruh...

      Vymazat
  3. :-D :-D :-D boží článek, to jsem přeně potřebovala pro zlepšení nálady :-) děkuju :D

    OdpovědětVymazat
  4. Supeert, moc jsi mě, takhle po flašce Avanti, pobavila =) krásný článek.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, jsem jedna z těch, které se těší z každého tvého nového příspěvku (hodně se u tebe inspiruji), ale prostě nerada píšu komenty... Mám tě ráda, pro mne jsi hodně zajímavá :-)
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  6. :DDDDD no tak tohle :D výborná dávka smíchu takhle při večerním studiu! Hlavně ty hlášky při focení, to je naprosto stejný! Výbornej článek, fakt že jo! (Tady Ti ty komentáře budou skákat rychle :P)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jo, ještě jakože jdu.:DDD presne presne...a ešte detaily, teraz celé telo:D :DD
    ach toto ma pobavilo

    OdpovědětVymazat
  8. nejlepší článek, já jsem se našla uplně ve všem!! :D:D:D fakt pecka!
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  9. Tesim sa na Tvoje prispevky, pobavila si ma :) Hlavne pokracuj :)

    OdpovědětVymazat
  10. super článek :-). Pobavil mě!

    Zvu tě na mou giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-) <3

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoje články jsou vždy super, stejně jako outfity. Pravda je, že jsem ještě nikdy žádný nekomentovala, tak dnes premiéra....:-) Dana

    OdpovědětVymazat
  12. Výbornej článek a fotky taky. Až zas někdy vyrazím fotit nebo začnu psát, vždycky si vzpomenu na tvůj článek :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  13. Při focení outfitu u mě vede, vidim se v tom na stopro!! Hmmm a v tom poslednim vlastně taky:)

    OdpovědětVymazat
  14. Boží článek! :D jako bych to psala já :D

    OdpovědětVymazat
  15. :D :D :D :D :D Tak toto je skvelý článok!

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem moc rada ze se clanek libil dekuju vám za ohlasy vsem moc moc!!!

    OdpovědětVymazat
  17. lol presne presnee :D akoby som seba pocula :D
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat