středa 17. prosince 2014

Camel Fur Coat

V mezičase od posledního příspěvku jsem se stihla přesunout do Prahy a zatím jsem se ještě pořádně nezastavila. Ráda bych přispívala časteji (je co), ale před Vánoci jak jinak trochu nestíhám (vy ne?) I když letos je to mnohem příjemnější, než v minulých letech. Máme volno, ale času je stejně málo... Tak už to bývá....že? Jak zvládáte předvánoční shon vy?




 Doufám, že o víkendu přijde už pohoda, snad se s některými z Vás potkám na Neustadt bazaru (v sobotu od 11:00), dnes jsem se zastavila v mém bytě a odvezla si čtyři tašky oblečení...
A co dodat k outfitu? Kabátek jsem dostala od milého k svátku, byl trochu boj si vybrat asi jsem z Dánska dost rozmlsaná (no ale proč mají všude jen péřovky?). Tenhle velbloudí kabátek mě hned chytl za srdce, možná je to předzvěst návratu ke hnědé barvě? No nebudu předbíhat, nechme se překvapit! Doufám, že se v tom vánočním shonu moc neutápíte a stíháte i relaxovat! Já právě teď s foukací harmonikou v ruce. Zatím mi to moc nejde, ale věřím, že tu ústřední melodii z filmu Tenkrát na Západě přece jenom zdolám! Hezký večer!

ph.T.//coat/Lindex,jeans/Diy Zara,boots/Topshop,bag/Moss

7 komentářů:

  1. Jsem na tom teď stejně, škola se chýlí ke konci, zápočty, zkoušky, blížící se státnice, nevím kde mi hlava stojí a na blog není tolik času :) ale to se zase zlepší, i u tebe určitě! :)
    Musím říct, že kabátek se hodně povedl, je úplně jiný, než jaký vidím běžně v obchodech, takže palec nahoru :) No a rozhodně jsou super ty černý skinny a boty s přezkami! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sa mi páči kožuščok i kabelka. V Dánsku si? Pracuješ, či študuješ, či oboje, či ani jedno? :))
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  3. nádhera! Ten kabát je super <3

    OdpovědětVymazat
  4. pekný kabátik :) a máš pekný strih vlasov ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat