úterý 23. prosince 2014

Marble T-shirt

Vánoce doslova za dveřmi a já mám pro Vás poslední předvánoční outfit. Oblíbené kousky, kožíšek, černo-šedo-bílá kombinace. Ještě mi chybí ten sníh do pozadí... Letos asi bohužel, i tak si pojďme ten nejkouzelnější čas v roce užít!




Mramorové triko jsem hledala dlouho a tohle nakonec objevila náhodou v rámci vánočních nákupů. Člověk se taky musí občas odměnit ne? I když já se odměňuji celkem často, ale od té doby, co to dělám jsem mnohem spokojenější. Koho jiného by člověk měl rozmazlovat když ne sebe? Adeptů je samozřejmě spousta, ale u sebe by měl člověk začít, co myslíte? Rozmazlujete se taky? 
Čím nejčastěji?

Krásné Vánoce Vám všem!!!

ph.T.//boots/Humanic,skirt/Veromoda,top/Pieces,fur coat/Monki,beanie/hm, bag/Urban Outfiters

5 komentářů:

  1. I tobě přeju krásné Vánoce! :) Outfit jako vždy super! Hrozně se mi líbí ta sukně a mramorový vzor mě láká neustále, jen jsem ještě nenarazila na nějaký fajn kousek s ním :)

    OdpovědětVymazat
  2. no každopádně by se každej měl umět odměnit :) já nejsem vyjímka, hlavně teda kosmetikou, teď spíš pečující. hezké Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kožichy ti strašně sluší a krátké mikádo v čepici taky! A s tím odměňováním jsem na tom podobně, až se musím trochu krotit:))) Taky přeju krásné Vánoce a hlavně pěknou domácí pohodičku. ;)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat