čtvrtek 11. prosince 2014

Neustadt Bazar

Tímto bych Vás ráda pozvala na výprodej mého šatníku v sobotu 20.12. v kavárně Neustadt, Praha 1. A co u mě bude k mání? Kabátky, kabelky, sukně, doplňky, džíny...
 Nakupilo se mi dost kabátků, které už neunosím, takže s těžkým srdcem jim musím zamávat. Šedý z h&m, kožíšek do pasu vintage, kostkovaný Pull&Bear, trenchcoat y Topshopu, parka Zara, pletená vesta Attrativo... A bude toho ještě víc!










































Prodávat budu i některé z mých vintage úlovků, především kabelky. Kabátek Vila, koženou sukni Mango, oranžové džíny Versace, koženkovou bundu z Bershky, různé vzorované šaty ze second handů, koženou vestu VeroModa, doplňky i nějaké Diy předělávky.

Ceny budou přijatelné tak si přijďte ještě před Vánoci udělat radost! Budu se na Vás těšit od 10:00 od rána do vyprodání zásob :)) Tak a tímto jsem si na sebe ušila bič a nemůžu couvnout (nebo zaspat :)

P.S. Pokud by Vás zajímala cena některých kousků nebo jste poptávali něco konkrétního, můžete mi napsat do komentářů.

13 komentářů:

  1. Luci,neslo by nejake kousky koupit prednostne? Zajímal by me sedy kabat z hm a ten barevny kostkovany..na vyprodej se bohuzel nedostanu:( Klara.

    OdpovědětVymazat
  2. Nakolko opustam prahu uz 19/12, nedostavim sa :( Inak by som rada prisla, do Neustadtu chodim beztak velmi rada :) Bude z bazara nejaky fotoreport?

    OdpovědětVymazat
  3. A já zrovna budu pryč z Prahy! Sakra:) Mně se líbí ta etno kabelka - potřebuju ji?:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí první kabát, kožíšek a černý trenč! Já jedu zrovna 20. do Hrance, ale nevím, jestli bych zvládla takovou zajížďku..:( ach jo!

    OdpovědětVymazat
  5. Jeej, to je skoda, nemozem tam poslat ani dceru, 16.2. ide domov :(

    OdpovědětVymazat
  6. Kecááááš? Fakt, jo? Když už tu nejsem... fňuk. A tak ráda bych si přišla zahrabošit a pozdravit tě... :)
    Tak blešení zdar!

    OdpovědětVymazat
  7. škoda, že se tam nemám jak dostat :(

    OdpovědětVymazat
  8. No něco ti stopro seberu, o tom žádná :-)

    OdpovědětVymazat