pondělí 8. prosince 2014

The Perfect Faux Fur Coat

Můj pan Božský pro tuto zimu. Stačil mi jeden pohled, jeden dotek a bylo vymalováno. Jestli stále hledáte ten nejteplejší svrchník na zimu, mohu vám tohohle medvěda doporučit. A jeho největší klady? Čtěte dál!




Kožíšek s kapucí, děravé džíny a blažený výraz na tváři. Nic dalšího už pro tuto zimu nepotřebuji... No dobře, teď zase kecám. Vždycky se něco najde... Každopádně pro ty studenější dny je tenhle kožich ideální. Nejen, že báječně vypadá, hřeje (ještě aby ne!), ale jeho největším kladem je to, že vůbec nepouští chlupy, což se často u kožíšků stává...Tak jak se vám líbí? Nosíte kožichy?
Pan Božský se mnou absolvoval v sobotu předvánoční návštěvu Tivoli, zase trochu jiná výzdoba, spousta svařáku a na letadýlka nechoďte, obrátili mi tam žaludek naruby. Kdybych bývala tušila, že mě otočí hlavou vzhůru nikdy bych tam nešla. Zlaté horské dráhy, co myslíte? 
Jak si užíváte předvánoční čas vy?

ph.T.//boots/Topshop,jeans/diy Zara,sweatshirt/Vila, faux fur/Monki, bag/Pieces, sunnies/Monki,necklace/Pilgrim

9 komentářů:

  1. Ten je skvělej! :-) Já bych se v něm ztratila, protože mám sotva 160 :D Ale tobě moc sluší ♥

    OdpovědětVymazat
  2. takovýho fešáka mam, ale krémovýho....vypadá krásně, dokonce mi ho chválila v new yorku jedna ženská:D, ale ta světlá barva je občas nevýhoda, aspon že neni uplně bílej:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam i bilej doma a nahodou se vubec nespini jak jsem si myslela prezil i dost divokej vecirek kdy si ho ode me pujcovalo tak pet lidi na fotky a tak a porad jak vypranej v persilu ;)

      Vymazat
  3. aaaa ten vypadá fakt božsky! Nejenom že ti moc sluší, ale musí být taak teplýýýý!:))))) Chci ho taky!:)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  4. Jééj tak ten kožuch je naozaj perfektný a tebe naozaj pristane!! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  5. tak ten kožich je perfektní!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Potřebuju tem kožich! A věřila bys, že stále nemám tu ideální mikinu? Hrůza! Spoléhám trochu na Design supermarket...
    Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat