neděle 18. ledna 2015

Checked Dress

Snad celou věčnost jsem si přála takové dívčí šaty. Kostkované, s límečkem a volného střihu. Nemůžu se dočkat jara až je obléknu samotné bez kabátu...a vůbec se tak nějak nemůžu dočkat jara, každoročně mívám v lednu blogovací krizi, snad je to i tím, že se v obchodech začínají objevovat první jarní kolekce... Těšíte se taky? Na co nejvíc?


Uznávám, že šaty nejsou moc vidět, ale byla docela zima na to se svlékat z kabátu. Na to mě ostatně nikdy moc neužilo :) Právě proto blogeři nemají rádi zimu. Buď se člověk musí svlékat v mrazu jen do svetru, nebo pořád dokola prezentuje těch pár svršků dokola (teda až na výjimky :)) A pak má člověk dojem, že má těch kabátů málo (což je blbost žejo). Každopádně mám jeden vysněný, tak mi držte palce ať ho seženu...Bez něj si asi nedovedu představit přechod ze zimy do jara... Máte také něco aktuálně vysněného a ne a ne to sehnat? Hezký den Vám všem!

ph.T.//shoes/Bata,dress/MbyM,coat/Mango,scarf/Monki,bag/PullandBear,beanie/HM

5 komentářů:

  1. Pecka outfit jako vždycky! Tenhle střih a káry ti moc sluší! Jinak jara se dočkat taky nemůžu, zrovna dneska jsem si koupila ve slevách květované šortky:)))) lednovou krizi mám taky a kabátů málo jakbysmet:)))

    OdpovědětVymazat
  2. tak já nemam lednovou blogovací krizi, mam prostě krizi:D...dneska jsem makala 9,5 hodiny bez pauzy a vypadá to, že celej tejden bude vypadat podobně:P...a tak nějak to jede už od začátku roku

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou super, tenhle střih mám stejně nejradši:). Jinak já mám v hlavě dvě věci: biker boots (protože moje starý se už rozpadly) a bomber jacket. Tak uvidíme, i když boty už asi vyhlídnutý mám.
    Veru

    OdpovědětVymazat
  4. mám to úplně stejně, už pokukuju po jarních kouscích a ty zima mě přestává bavit.. a to je teprve leden :D
    šaty vypadají pěkně, už se těším, až nám je budeš moct ukázat líp :)))

    OdpovědětVymazat