středa 21. ledna 2015

Moving Back

Po dlouhé době jsem vytáhla svoje oblíbené rozervané džíny a díky slunečnému počasí i křiváka. Ve slevách jsem ulovila i tuhle skvělou kostkovanou šálu... Po kodaňských obchodech se mi bude upřímně dost stýskat, ale na druhou stranu alespoň trochu ulevím svojí peněžence. Bylo to finančně náročné, ale myslím, že jsem si tu nakoupila dostatek oblečení do zásoby:) Vyhlašuji měsíc bez nákupů, přidáte se ke mě někdo?


Včera jsem tedy dokoupila poslední stěžejní kousek, který mi v šatníku dlouho chyběl a na dlouhou dobu si dám od shoppingu oddech. Teď už se jen děsím dne, kdy budu muset zbalit všechno co jsem si sem přivezla (a nakoupila), nacpat to do tašek a následně do auta. Dánsko mi bude chybět, zamilovala jsem se do něj v prvním okamžiku, kdy jsem se tu pořádně rozhlédla a do Prahy se mi ani moc nechce. Na druhou stranu se těším na soukromí (obývat byt s dalšími šesti lidmi je někdy očistec-zvlášť když jsou to chlapi), na kamarády(jak ti mi tu chybí!), rodinu a až pořádně zmučim mého kočičího miláčka. :) Tak mi držte palce ať to stěhování ve zdraví přežiju... 
Chtěli byste nějaké další články o Dánsku a o Kodani?

boots/Mentor,jeans/old diy Zara,top/??,jacket/Mango,bag/BeckSondergaard,scarf/Vila

9 komentářů:

  1. Chtěli!!!! A hodně článků, prosím! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jasne, urcite sa tesim na dalsie clanky o Dansku :) A k tej nakupovacej vyzve sa nepridavam, pokial este budu zlavy :D

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím hodně článků! Budu se (snad) do Kodaně stěhovat tak by mě zajímalo všechno - třeba různé praktické tipy, nebo třeba něco o zajímavých čtvrtích/místech/kavárnách/obchodech, nebo třeba tipech jak ušetřit, jak s jídlem a tak :-) Děkuju moc!

    OdpovědětVymazat
  4. skvělá šála, bunda, boty a celkově vše dohromady bych si na sebe okamžitě oblékla! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě jsem pro články o Kodani! Jinak mě zaujalo nedávno toto: http://www.un-fancy.com/capsule-wardrobe-101/how-to-build-a-capsule-wardrobe/, kde je hlavní idea nakupovat až během 14 dní před začátkem další sezóny, takže to by mělo být cca až koncem března na jaro :D Tak uvidíme, jak mi to půjde. Btw super šála i bunda.:)
    Veru

    OdpovědětVymazat
  6. já chciii články o Kodani! Je to tak trochu moje město snů a doufám, že tam budu pár měsíců někdy taky bydlet:))) Ráda bych si přečetla cos tam dělala, jaks a kde bydlela, nějaké tipy na výlety a vůbec postřehy ze života v Dansku:) Jinak outfit parádní, mám ráda tady tyhle pohodlné navrstvené kombinace!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak šťastný návrat! :) A též se těším na články :)

    http://modniinspirace.cz/modni-doplnky

    OdpovědětVymazat