pondělí 23. února 2015

I Want to Buy Something New...

Long Coat Challenge se blíží ke konci, zima snad také a s ní je třeba ještě vyvětrat hřejivý rolák, tentokrát v roli šatů. Mám pod ním ještě saténové šaty, vlastně jen kvůli vykukujícímu lemu. Jen pro ten malý detail, který byl tak moc potřeba...



Měsíc bez nákupů je u konce a musím přiznat, že už mě trochu svrbí ruce. Ráda bych ještě chvíli vydržela (alespoň s těmi zásadními a dražšími kousky), ale na druhou stranu bych si chtěla udělat alespoň nějakou malou materiální radost. Očistec to byl vskutku drsný, ale rozhodně mohu doporučit všem shopaholikům. Je to zkouška vaší vůle. 
První jarní paprsky jsou neuvěřitelně nabíjející, teplý vzduch nenasytně nasávám do plic a těším se až vytáhnu křiváka místo kabátů (i když tenhle vážně miluju, bez debat :) Na který váš kousek oblečení se těšíte vy?

shoes/Topshop,dress/CheapMonday,turtleneck/Weekday,coat/Envii,bag/Lindex,sunnies/Monki

15 komentářů:

  1. Krásne! <3
    Nemám žiadny konkrétny kúsok, možno nejaké tie crop topy :D

    OdpovědětVymazat
  2. oooo, líbí, líbí, líbí! Moc! No můžu ti říct, že ten detox držím zhruba týden a už mám taky šílenou chuť nakupovat, takže si tu tvoji chuť nedokážu ani v nejmenším představit a radši ani nechci vidět tu moji za ten měsíc:))))

    OdpovědětVymazat
  3. Je, to vypadá pěkně. Hrozně se mi líbí ty vyčuhující ponožky :D Já detox držím už měsíc, ale udělala jsem jednu výjímku a koupila si ve slevě v Lindex jarní bomber jacket, kterou jsem měla na wishlistu..přesně takovou, kterou jsem si představovala. Takže detox porušen no...ale zase už teď se těším, až si na jaře tuhle bundu vezmu :)
    Veru

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle outfit je super=) já se těšila na jedny podobný boty, ale přítel mi po cestě z hor odmít zastavit u obchodu, tak ještě nevim, jestli se s nima někdy setkam

    OdpovědětVymazat
  5. Bezpochyby se asi nejvíc těším na jarní boty a saka :).
    Sluší ti to. Vykukující lem je supr! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. To je totálně skvělý, hlavně ty detailový fotky <3 vykujující ponožky, lem šatů a ohrnutý rukávy, do puntíku perfektní!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je úplně nej, líbí se mi to hrozně moc! hlavně ta fazóna kabátu s vykukujícícm hrubým rolákem!
    Já jsem nakupovací detox porušila - koupila jsem si nový klobouk. Ale tomu se vážně nedalo odolat, přesně takový a za tak sympatickou cenu jsem sháněla celou zimu. Takže vlastně ze sebe až tak zklamaná nejsem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klobouky se nepocitaj :D nebyva snadne sehnat ten pravy, takze te chapu :)

      Vymazat
  8. Skvělý fotky, ty detaily jsou vážně úžasný :) Já už se taky těším až budu moct odložit kabáty a vytáhnu jarní bundičky a taky kecky a baleríny! :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem Lucky velká obdivovatelka, ale není už té černé krapet moc? Měla jsi super nápady, kombinace, dokonce jsem od tebe pár kousků odkoukala a nakoupila..............ale za poslední dobu bohužel nic :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak snad nebude tak zle, s prichazejicim jarem dam urcite vice prostoru trosce jinych barev, dzinovine a tak, jsem rada za tvuj komentar, vlastne jsi trochu vystihla i moji aktualni naladu, cerne uz i na me zacina byt moc, doufam, ze si tu v budoucnu zase neco najdes :))

      Vymazat
  10. no hezky jsi to vydržela!
    tenhle outfit mě moc baví, vykukující šaty pod svetrem, love it!

    OdpovědětVymazat
  11. ten kábat závidím <3 je prenádherný. Tiež sa snažím ísť týmto smerom - nie kvantita, ale kvalita ;-)

    OdpovědětVymazat