středa 3. června 2015

And My Diy Vest Again

Letos si krásného počasí v Čechách užívám dosyta. Hlavně tedy na zahradě, kam si ráda sednu třeba i s notebookem a strávím tam klidně většinu dne. To mi loni v Dánsku chybělo, pravda výlety a pikniky v parku byly taky fajn, ale není nad soukromí na vlastní zahradě, kde si můžete piplat bylinky a nenechat se nikým a ničím rušit... Jak si užíváte letních dnů vy?

 Dnešní outfit je taková moje oblíbená klasika- černá s khaki-podle mě vyzní tyhle dvě barvy nejlépe společně. Twisted sukně, basic triko a diy vesta, po které vždy ráda sáhnu, když chci jednoduchý outfit se špetkou safari stylu. Hrozně toužím po camo bundě nebo vestě tak budu muset asi navštívit nějaký army shop, máte nějaký tip? 

shoes/hm,skirt/Magasin du Nord,top/ny,vest/diy,handbag/BeckSondergaard

9 komentářů:

  1. Tak to je super kombinace, vážně! :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
  2. dneska mám taky černou s khaki :) sluší ti to

    OdpovědětVymazat
  3. perfektní!!! Moc ti to sluší! a zahradu taky okupuju, ale bohuzel jeste s ucenim..:/
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  4. Černá s khaki je taky jedna z mých nejoblíbenějších kombinací! :) tobě rozhodně sluší moc! :) vesta se ti moc povedla, taky by se mi podobný kousek teď hodil ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si užívám letních dnů v práci a ani zahrádku nemám. :))) Ale brzo mě čeká dovolená, tak už se moc těším. Zatím aspoň chodím do parku nebo k rodičům na zahrádku.
    Moc ti to sluší Lucinko, líbí se mi tvůj osobitý styl. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Závidím ti, že můžeš být na zahradě. Bohužel bydlím v paneláku, takže mohu se jít slunit jenom na balkon, takže když má přítel volno využíváme počasí k výletům. Jinak na fotkách ti to moc sluší :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    OdpovědětVymazat
  7. army shop! nedávno jsem v jednom "rozbila" prasátko, v centru krumlova, skvělej výběr košil a bund za super ceny i bagančata vojenský měli, bohužel jen velký velikosti

    OdpovědětVymazat

  8. تنظيف مجالس بمكة تنظيف مجالس بمكة
    تنظيف مجالس بالاحساء تنظيف مجالس بالاحساء
    تنظيف مجالس بالمدينة المنورة تنظيف مجالس بالمدينة المنورة
    تنظيف مجالس بالدمام تنظيف مجالس بالدمام
    شركة تنظيف كنب بجدة

    OdpovědětVymazat