úterý 19. ledna 2016

My snowy outfit

Jupí, nový rok je tu (ano já vím, už pár týdnů, ale já byla teď bez připojení a je to očistec to mi věřte!), cítím se nabitá novou energií, venku pořád sněží nebo svítí sluníčko, tak se mi ta zima líbí! Důkladně jsem prolezla povánoční slevy a moc si toho nevybrala, vlastně to nejlepší za plnou cenu, ale na to si počkám do jara, tak venčím svoji zimní klasiku- kožíšek (pořád si líbám ruce za to, že jsem tak dobře nakoupila) a vyteplené bikery. Podle příležitosti měním jen svetr za mikinu a sem tam se odvážu s roztrhanýma džínama ( a pak od každého poslouchám, jestli mi není zima na kolena- ohraná písnička že?) Nebetyčnou radost mám z nového přívěsku na krk, co jsem teď dostala k narozeninám- vypadá jako talisman s filmu Rosemary má děťátko- a ten jsem si vždycky přála!- uvnitř je rolnička, která potichounku zvoní a přivolává ke mě anděly. :) Moc roztomilá věcička- bohužel fotky se nevydařily- sněžilo jak blázen. :) No a v únoru by klidně mohlo začít jaro, protože únor je vždycky úmor (stejně všichni vyhlíží první teplé dny tak nač to zdržování ne?). Píšu trochu roztržitě tak mi to odpusťte, mám toho spoustu na srdci a přesto na většinu zapomenu, tak se mějte hezky a napište mi, co pěkného jste třeba ulovili ve slevách :)

faux fur coat/monki,top,hat/hm, necklace/engelsrufer,jeans/noisy may,boots/mentor.





3 komentáře:

  1. Krásně nasněžíno tam máte! <3
    Jsem v Málaze, tak jsem včera byla mrknout na slevy, bála jsem se, že utratím všechno, co jsem měla u sebe a nekoupila jsem si vůbec nic... Nejvíc věcí se mi líbilo v COS, ale i padesátiprocentní slevou je to na řetězec pořád hrozně drahé. Když vím, že to šijou všechno v Asii, nemůžu si pomoct, nevěřím tomu, že je to ok.
    Pak jsem šla do Zary, tam ty ceny byly směšný, ale příšernej bordel, kupy hadrů se válely po zemi, Španělky to braly po deseti... prostě hnus. Tak jsem se obrátila a šla si koupit něco dobrýho k jídlu.
    Asi stárnu... :(
    Kožíšek Ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já do COS chodívala v Dánsku a i ve slevách jsem si tam nic nekoupila, pořád mi to přišlo hodně drahé a přesně jak píšeš, nějak jsem tomu nevěřila ze stejného důvodu :) a Zara tam byla podobná jako ve Španělsku a dánky si to tam skoro rvaly z rukou, hadry po zemi, to se nedá s naší českou srovnávat, tady je to vedené jako lepší řetězec, všechno pěkně nastylované- zvláštní no :)

      Vymazat
  2. Náhodou sa tie fotky celkom vydarili. Slušne som sa pri nich ochladila. o)

    OdpovědětVymazat