pondělí 15. února 2016

Converse Look

Nízké Conversy sice na mém jarním wishlistu chyběly, ale v merku jsem je měla už několik sezon. Letos se na ně konečně dostalo, a to hlavně proto, že se mi v nich skvěle chodí po slacklině, na kterou se už moc těším. Jedny nízké na jaro a léto mi postačí, prochodíme spolu, doufám, spoustu kilometrů ve vzduchu :) No a v neposlední řadě je to investice do klasiky, hodí se snad úplně ke všemu. Sem tam mívám náladu na grungeové outfity, takže podle mě ideální výchozí bod. K novému křiváku se netřeba vyjadřovat, láska na první pohled, už aby bylo jaro a mohla jsem odepnout rukávy. Snad to už nebude dlouho trvat. Brzy snad i poprvé kopneme do země a začnu se věnovat budování našeho budoucího obydlí. Na pozemku je krásně i v zimě, jak jsme se o víkendu přesvědčili, tak když si to budu hodně přát, tak třeba do Vánoc budeme s mužem bydlet v novém...Držte nám palce!

ph.T.//shoes/Converse,jeans,backpack/hm, top/Zara,jacket/Veromoda by Lily Allen, sunnies/Monki



















6 komentářů:

  1. Mi neříkej, že ten top je ze Zary... sakra... kde se ty věci furt chovávaj, když tam jdu? Hm? :) Trefila ses mi uplně komplet do vkusu.
    A palce držím, samo! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento top mam a je perfektny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit v mých oblíbených barvách!

    OdpovědětVymazat
  4. pekný outfit tebe sedí, u mňa nie som si príliš istá tým ?tričkom/šatami? príde mi to taký chlapčenský štýl alebo nie príliš ženské, ale aj to sa dnes nosí, tak prečo nie; ja by som si to ale asi neobliekla :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  5. Conversky super, červené také nejsou k zahození... Celkový dojem mooooc prima. Už se těším na no, až zahájíte seriál "Cesta k novému domovu". Zdraví Lu z Moravy.

    OdpovědětVymazat