úterý 9. února 2016

February weather

O víkendu jsem prostě neodolala a vytáhla koženou bundu. Co se týče února, klidně by mohlo být pořád tak teplo. Zimu už bych ráda nechala za sebou a těšila se z tenisek, křiváků a trenčkotů. Co vy? Na fotkách jsem zjistila, že tyhle moje nejoblíbenější kalhoty už mají to nejlepší za sebou a tak na chvíli opustím pátrání po ideálních světlých boyfriends a zaměřím se na základ svých outfitů- černé skinny (nějaký tip, kam pro ně?). Docela mě to mrzí, protože tyhle Dr. Denim jsou nejpohodlnější džíny ever a tak trochu doufám, že se mi podaří narazit na nějaké podobné za fajn cenu. Bohužel si na to počkám až do května, kdy se s kamarádkama chystám na pár dní do Kodaně a těším se už jako malé dítě. Nejen na lehké nákupy. Návrat do mého milovaného města. Ach! Jo a taky jsem ve slevách objevila tenhle perfektní šedý svetr. Někdy se docela vyplatí probrat i pánskou sekci :)) Co myslíte?

ph.T.//sweater/men HM,jacket/Mango,jeans/Dr.Denim,bag/Monki,shoes/Topshop






6 komentářů:

  1. Ten svetr je super :) už se taky těším, až zase vytáhnu koženou bundu :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Za mě klidně může ještě chvíli mrznout, netěším se na vedra :) Jinak to máš pěkně nakombinovaný, svetr je fajn...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak na vedra se taky netěším, ale na jaro jo! díky!

      Vymazat
  3. Milá Lucie, proč odepisovat džíny, které nejsou na nevhodných místech potrhané, ani jinak zdevastované? Stačí je vyprat v černé barvě s trochou soli, návod na každé barvě z drogerky, a budou zase jako nové. Aplikuju hlavně na sedící kalhoty ze sekáče, nebo pro oživení barvy oblečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tip, vyzkouším! já je určitě neodepisuji, jen jsem byla zvyklá je nosit jako ty nejslušnější džíny, a na to už teď nemají, takže potřebuji náhradu. Jsem schopná nosit džíny i pět let, většinou si je pak upravím, roztrhám kolena, ustřihnu nad kotníky apod., mám ke svým džínům vždy dost osobní vztah a jen tak je po roce nevyhazuji :) Problém spíš bývá, že se po každodenním nošení třeba vytáhnou trochu kolena a už to nejsou ty best džíny ve skříni no...

      Vymazat