sobota 12. března 2016

Point break

Letos jsem se rozhodla dát šanci světlým barvám v šatníku. Uvidím, jak dlouho mi to vydrží, ale pro jistotu jsem začala stavět na světlých džínách, které jsem původně chtěla víc boyfriend. Nakonec mě dostaly tyhle úzké v trochu netradičně kratší délce, což se mi momentálně dost líbí. Zatím ale jen na kratší vycházky, protože mrznoucí kotníky nejsou mé hobby.
Boty byly můj osud, už jsem myslela, že jsou vyprodané a nakonec si ke mě cestu našel poslední pár v obchodě. Jsou dokonale elegantní, co myslíte? Také na mě můžete poprvé vidět moje nové dioptrické brýle, skoro je nesundavám, člověk si tak rychle zvykne na to, že dobře vidí... Jak se vám líbí?
Jaro už je snad doopravdy na cestě a mě se snad konečně začíná zase dařit. Po více než roce už bylo na čase, doufám, že přestanu zanedbávat i svoje blogové děti a vše začně klapat tak, jak chci já. Protože doposud to vůči mě nebylo moc fér, tak teď zase budu šéfovat já, jasný? Mějte se krásně a nenechte se nikdy zlomit neúspěchy, ani těmi dlouhotrvajícími...

shoes/Mango,jeans/Zara,vest,sweater/HM,scarf/Monki,bag/Lindex




13 komentářů:

  1. Super outfit. Líbí se mi celý vršek a ty brýle jsou skvělé:)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  2. ty bryle ti tak neskutecne slusi!!! jeste jsem snad nevidela, ze by nekomu dioptricke bryle tak moc slusely! jsou fakt skvely :)

    OdpovědětVymazat
  3. "Tož to je špica", což v předkladu znamená, že je to supeeeeer! Zdraví Lu z Moravy

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi to líbí, světlé barvy, kratší kalhoty, i ty boty, super! :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký,jen škoda těch vykukujicich laciných ponožek!

    OdpovědětVymazat
  6. pekný outfit, páči sa mi šál, trošku menej tie vytŕčajúce ponožky :D a inak celkom v poho, aj tie bríle sú fajn a ako keby imidžovky :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit! Botky mám taky, jsou krásný ale hrozně mě v nich bolí nohy, máš taky ten problém ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne ne nemám, mě připadají docela pohodlné, na to, že jsou to boty z Manga :) dokonce jsem v nich neplánovaně protančila noc a nohy ok :) snad ti časem povolí..

      Vymazat