sobota 7. května 2016

Straps and Strawy

Focení outfitů se pro mě poslední dobou stává skoro nerealizovatelným úkolem. Buď prší, nebo dávám přednost nějaké sportovní aktivitě. Anebo kácíme trnkový prales na pozemku (celkem dobrej relax-vážně:). Na stylové procházení se s foťákem tak zbývá minimum času. Jak člověk dospívá (ve třiceti ehm ehm), dává prostě přednost spoustě jiných činností. Proto obdivuji blogerky, které jsou schopné přispívat na blog i třikrát týdně. Pro mě naprostá sci-fi! I kdybych chtěla tak jednoduše buď nestíhám, nebo se mi nechce pořád svého muže obtěžovat cvakáním toho co mám právě na sobě (dobře přiznávám se bez mučení, nechce se mi tahat s foťákem). A i když konec blogu zvažuji tak zhruba jednou týdně, nakonec mi to přijde hrozně líto a nechci se tohohle světa jen tak vzdát. Třeba to byla jen taková zimní blogodepka a s létem přijde zlepšení. Nezáleží jen na mě, ale i na vás, jestli vás ještě pořád moje blogovýlevy zajímají, a jak to máte třeba vy blogerky?























Tenhle outfit je kombinací loňského oblíbeného modelu dlouhého topu ležérně zakasaného do volnějších kalhot a pár nových must have letošního jara a léta, kterým jsem neodolala. Boty i klobouk jsem si přála už minulý rok, ale nějak jsem se k nim nedostala. Vázací boty na mě čekaly pár měsíců doma, konečně je na ně počasí! Jaké jsou vaše letošní must have kousky?

8 komentářů:

  1. Jen přispívej dál! Je jedno, jestli jednou měsíčně nebo jednou týdně nebo každý den. To je přece uplně fuk. Blogerky, co žijou jen svým blogem jsou mi celkem podezřelý... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Bohatě postačí i jen sem-tam,
    je to fresh a chic stránka...
    ..i když trochu anti-blog bez ťuťu ňuňu,
    kafíček, cupcakeků a "kdestoprosímtěsehnala:)
    Vždycky pobaví, držte se svého stylu.
    Krásné jaro!

    OdpovědětVymazat
  3. Klidně stačí jednou za čas, ale nepřestávej! Sleduju tě od začátku co blog máš a přesně jak se tu už píše, oceňuju jednoduchost, skromnost,jedeš si svůj styl,máš krásné fotky, žádné naaranžované drahé kabelky, kafíčka a makronky s kosmetikou..

    OdpovědětVymazat
  4. Super klobúčik! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat