pondělí 25. července 2016

Destruction of the Perfect White Tee


Objevila jsem dokonalé bílé triko, ale jeho dny jsou bohužel asi sečteny: Za prvé. Když jsem přišla na sraz s přáteli, tak mě kamarádka hned oznámila, že si koupila to samé a po vyprání se mi smrskne na polovic.(díky za upozornění Markét!). A za druhé jsem si ho v pro jistotu celé polila Jagermeisterem. Takže jsem docela ráda, že jsem se s ním stihla ještě vyfotit než ho pošlu v doprovodu Vanishe do pračky a budu doufat, že mi pak poslouží alepoň nadoma/naspaní apod. To jsem celá já. Já a bílá trička. Proto si stále musím kupovat nová. Stále hledám to dokonalé a když ho najdu tak ho zničím. Co vy a bílá trička? Také si připadáte jako magnet na fleky od kafe/vína/jagermeistera/bahna aspol? Napište mi do komentářů, ať vím, že v tom nejsem sama. Fňuk.

tee/HM,skirt/pullandbear,shoes/Topshop,bag/Mango,scarf/Zara

5 komentářů:

  1. Mam to tak s bielymi koselami, stale nakupujem nove a nove .. a so ziadnou nie som dostatocne spokojna, teda az na 1, ktoru mam asi 4 roky zo Zary a tak zhromazdujem a stracam prehlad :)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Na skvrny je dobré žlučové mýdlo Dr.Beckmann, mají ho myslím v Tetě.
    Jinak s tričkama je to věčný boj. Nedávno jsem si koupila celkem drahé triko, pruhované, bavlněné se lnem, krásně sedělo, akorát výstřih.. Doma jsem ho vyprala jen šetrně, ve vlažné vodě, v ruce, a když už jsem ho vytahovala z vody, viděla jsem jak se úplně přetočily švy, ale naprosto šíleně, na obou stranách. Když ho mám oblečený tak se to v těch proužkách ztratí, ale jinak mě to naštvalo, protože jsem si samozřejmě neschovala účtenku abych ho mohla vyreklamovat.
    A krásné bílé triko s V výstřihem jsem sehnala v Marks Spenceru, ale je už to rok a letos je nemají, chodím to tam obhlížet, že bych si ještě koupila.

    OdpovědětVymazat
  3. já mám bílých triček asi pět, nejspokojenější jsem s Petit Bateau a Levisem, ani jedno se nedrazilo :)

    OdpovědětVymazat
  4. mám ho v šedé, a zatím drží! :) Ale je fakt, že co barva, to klidně trochu jiný matroš. Držím mu palce :D

    OdpovědětVymazat