pondělí 12. prosince 2016

Winter classic

Má vůbec cenu se vymlouvat/obhajovat, proč jsem víc než měsíc nic nepostla? Asi ne, tradičně mezi důvody totiž patří málo času/lenost tahat se s foťákem(nojo chtělo by to něco skladnějšího, ale dvacet táců za něj teď fakt nedám). Nicméně sobotní den v Praze byl právě jeden z těch, kdy jsem se rozhodla, že outfit prostě stůj co stůj vyfotíme a vymýšlela ho asi pět minut před odchodem z domu(ostatně jako vždycky). Dlouhý kabát jsem měla letos poprvé a musím ho zas vychválit do nebes, protože mě vážně skvěle hřál i na zimní zahrádce. Zato tyhle over the knee boots jsou sice celkem pohodlné, ale po pár kilometrech mě z nich bolely nohy. Ale jsou tak krásné co myslíte? Kupovala jsem je trochu netradičně na Asosu a jen doufala, že mi budou. No a nová Matt and Nat kabelka předčila má očekávání. Většinou dávám přednost koženým kouskům, ale tuhle značku teď opravdu mohu doporučit (a né nikdo mi za to nezaplatil-bohužel!). Jo a ten chlupatej ocas se nosíval přesně v době, kdy jsem začínala blogovat, tak jsem si ho koupila hlavně kvůli té nostalgii (ne teď kecám, prostě se s ním hrozně ráda mazlim).

Na Staromák podívat se na stromeček jsme ani nedošli, protože  jsme neměli nerva ani chuť se prodírat tím davem turistů a vánočně naladěnými pražáky. Buď se všichni letos zbláznili nebo jsem dřív chodívala v méně exponované časy (ale spíš to první :).
Jinak já osobně vánočně naladěná jsem, a to mnohem víc než obvykle, nejspíš to bude i tím, že mám už všechny dárky doma a to jsem nemusela ani jednou jít na poštu. Kurýrní služby a eshopy jsou nejlepší vynález! Takže já už se jen těším na dárečky/stromečky/brsaláty a letos bude pěkně sněžit i v Praze, je to tam nahoře jasný? Jak zvládáte předvánoční čas vy? Užíváte si ho, nebo panikaříte?

boots/Asos,jeans/Zara,sweater/hm,coat/Envi,bag/Matt and Natt,earings/?? Tovarna market (dělnická)









5 komentářů:

  1. Ahoj, zajímalo by mě, jakým způsobem vytváříte ten outfit, pěkně to spolu všechno ladí.., máte konkrétní představu, jak to má vypadat nebo to jsou spontánní nápady?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vetsinou kombinace obojiho, na zacatku je konkretni predstava a pak se treba zmeni pocasi a je treba trochu improvizovat, moc dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Pěkný outfit! Ta kabelka se mi líbí, moc..
    http://taxido.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Také se mi outfit líbí! Nejvíc se mi líbí asi botky a džíny. :)

    OdpovědětVymazat