čtvrtek 4. srpna 2011

the mad swan

-trénovala jsem dva roky, vykloubila si pětkrát palec u nohy, ale nakonec jsem to zvládla. Labutí postoj, premiéra u Národního divadla, nadšení diváci a žádný potlesk. Příště budu radši trénovat box.
 -I trained for two years, five times a dislocated toe, but I finally made ​​it. Premiere of Swan position  at the National Theatre, the audience enthusiasm and no applause. Next time I will prefer to train boxing.

 Pravidelně se trénuji a utužuji v dělání blbostí na veřejnosti. Už jsem docela otupěla, takže předvést labutí postoj a skok(bohužel zrovna nefungoval foťák, takže no foto), pro mě nebyl problém. Začínám se pomalu připravovat na akrobatický kousek zvaný stojka s plnýma kapsama drobáků v sukni...
Regular train and reinforces in doing stupid in public. I'm pretty numb, so graceful attitude and show jumping (unfortunately just did not work my camera so no photo), was not a problem for me. I start slowly preparing for a piece called acrobatic handstand with full of small pockets in the skirt ...
 
 Po výkonu jsem chvíli nabírala dech a hodnotila vlastní výkon. Asi to půjdu zkusit rovnou do Národního...
After the performance, I gathered while breath and evaluate my own performance. Perhaps I'll try it straight into the National ...
 V Národním je třeba udělat dojem, a proto radím toto: vezměte si na sebe baletní šaty, ať je poznat, že máte zájem o daný obor. Na nos patří brýle, pro dojem intelektuality(pokud vás nevezmou do Národního, můžete zkusit se jít poflakovat před Fildu a dělat chytrou s nějakou kvalitní desetikilovou bichlí v ruce...)
The National is a need to impress, so my advice is this: to take ballet dress themselves, let them know that you are interested in the field. Glasses on the nose, the impression of intellectuality (if you do not take into National, you can go hang out before Filda and do good with some clever ten kg book in hand ...) 
 A pokud vám to nesežerou ani před Filosofickou fakultou, běžte si koupit keny, trysky a znárodněte nějakou oprýskanou zeď- nejlépe když je to památka- tak se pěkně pomstíte systému.
And if you do not even eaten before the Philosophical Faculty, go buy Kenya, nozzles and nationalizes a cracked wall, preferably when it's sight-so nice revenge system.
 Když vás náhodou zatknou policajti, tvařte se jako nevinnost sama.// If you accidentally arrested cops, faces as innocence itself.
Tak ale dost srandiček. Jsem ráda, že jsem vytáhla tyto bílé šaty. Nosím je tak jednou, dvakrát za rok, ale zasloužily by si to mnohem častěji. Navštívila jsem vernisáž k uvedení sochy Václava Havla ve Slavii, předpokládám, že zde bude ještě chvíli vystavena a pak jsme se s přáteli přesunuli do baru Atmosféra, kam chodíme hlavně za atmosférou a nejlepšími bramborovými domácími lupínky se třemi druhy dipů. Měli jsme je dvakrát. Doporučuji!
A kdyby se tady náhodou dlouho nic nedělo, tak se nelekejte, ležím někde na louce po Old Punx festu :)
-------------------------
So, but enough fun. I am glad that I pulled out the white dress. I wear them once or twice a year, but would have deserved it much more often. I visited the opening for placing the statue of Vaclav Havel in Slavia, I assume that there will be a while exposed and then we moved with friends to bar Atmosphere, where we go mostly for the atmosphere and the best homemade potato chips with three kinds of dips. We had them twice. I recommend!

And if there happened a long time nothing happened, so do not worry, I lie somewhere in the meadow after Old Punx Fest:)

foto: hurry/ dress/Zara,shoes,glasses/Hm,scarf/?,handbag/NY,bracelet/diesel,jacket/Miss Sixty

14 komentářů:

  1. Líbí se mi kombinace s tou bundičkou. A tašku ti závidím úplně nahlas :-D Sluší ti to. A jsi vtipná. To mě baví!

    OdpovědětVymazat
  2. uááá, úžasný, vážně, ty šaty a bundička naprosto dokonalý, přesně podle mýho gusta, fakt ti to sekne a brýle též. A velmi oceňuji bezvadnej text, ale to ti píšu pokaždý :D, vždycky se tu pobavim :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Instalatérským taškám jsem na chuť nepřišla, ale moc se mi líbí šaty, mám slabost pro bílé šaty, takže za mě rozhodně nosit častěji :-)

    OdpovědětVymazat
  4. krásný článek ..pobavil :) a šaty rozhodně nos častěji..nebo ještě lépe pošli mi je :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné šaty a krásný text...

    OdpovědětVymazat
  6. rozmýslam, preco som ta objavila az teraz ale skvela si!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak krásné, tak hezké a tak úžasné. :)

    OdpovědětVymazat
  8. perfektné fotky a tie šatky sú skvelé :o)))

    truskawka-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. děkuji všem! Moc mě těší noví čtenáři, budu se snažit vás bavit i nadále!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné a kreativní fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  11. jsi vážně moc hezká! :) sympatická.
    ajlovblabla.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tohle mě fakt pobavilo :D

    OdpovědětVymazat