úterý 22. listopadu 2011

New in: ufounské boty

-našeptal mi je sám ďábel. Ufounské boty se směšnou špičkou...
Špičaté boty se hlásí o slovo, nenápadně se usazují v obchodech na poličkách (a rok od roku špičatí víc a víc!)a vytlačují ty s kulatou špicí. Možná je to jen výkřik do tmy, ale možná taky předzvěst návratu špiček... Ať to dopadne jakkoliv, tyhlety kotníkové jsou aktuálně mojí láskou no.1. 

Jsou poměrně úzké a proto jsem zvolila o číslo větší, sedí mi perfektně a dělají mi asi třímetrovou nohu. Mě to ale vůbec nevadí, jsou legrační a zároveň elegantní a klasické.
Teď si mohu odškrtnout další položku na mém seznamu, na kterém figurují pouze věci, které mi chybí, jsou praktické a kombinovatelné...

Co si myslíte o návratu špičatých bot? Líbí se vám?  Nakupujete spíše klasické věci nebo berete trendy útokem? A má to vůbec cenu?

shoes/ Zara

5 komentářů:

  1. heelsy s krátkou špičkou jsou top! ale ne ty lodě s dlouhou přídí, co se prodávaly a letěly před x lety (bohužel spousta ženskejch je nosí doted, hlavně v podobě hnusnejch okopanejch bílejch umělohmotnejch kozaček)
    tyhle taky docela jdou, ale větší špičky už nechci:P

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  2. Špičky moc v oblibě nemám. Už takhle mám nohu jako slon a navíc mě v nich tlačí prsty (kdybych si koupila o číslo větší, budu mít nohy jako dinosaurus :-) Ale není špička jako špička, takže jsou kousky, který se mi líbí a pár vyvolených, které snesu i na noze. Na ty Tvé bych si však netroufla, bych si musela uřezat prsty :-D

    OdpovědětVymazat
  3. je to spíš o zvyku, když se nosily špičaté, tak mě ani nenapadlo řešit, že to vypadá divně, zpátky si zvykat není jednoduché, ale tak když je člověk zamilovanej(do bot)...:)
    Eli: to nedělej:)

    OdpovědětVymazat
  4. ale tie so spickou su naozaj bezchybne! :)

    OdpovědětVymazat