pondělí 17. září 2012

Backpack

Batoh je děsně príma věc, naposledy jsem ho nosila na střední škole a od té doby jen a jen kabelky, ale myslím, že přišel čas na změnu a ví to i módní svět. Jak jinak si vysvětlit, že se batohy a především batohově vypadající kabelky!!!(že by batohový předskokan?) usídlily v obchodech?
 Stejně jako se přiřítil batůžkový trend, začínají se objevovat rybí motivy na špercích a především tedy na náhrdelnících. Zapomeňte na sovy, pořiďte si kapříka! Já jsem toho svého objevila v second handu.
 A konečně ještě boyfriend džíny o kterých jsem nějaký ten pátek přemýšlela, slim kalhot mám plnou skříň a není od věci pořídit si něco odlišného. Nehledě na to, že každý styling s nimi dostává ten pravý ležérní nádech... Ještě se tu s nima párkrát potkáte, protože teď nenosím nic jiného...
 Správný střih boyfriend džín: Bokové, širší, ideálně rozdrbané, s lehce spadlým rozkrokem, ke kotníkům se nepatrně zužují a nosí se hlavně s ohrnutými nohavicemi... Ráda je mixuji právě s ženskými prvky, jako je třeba bílý top s dlouhým rukávem, barevnými šperky, ale i s pánským kloboukem...
 A nakonec ještě parádní jedovatě zelený lak na nehty od Lorealu... Ty barvy v podzimní nabídce vás prostě dostanou...a navíc! Skvěle schnou!!! Co víc si přát?

Jaké trendy vás budou letošní podzim bavit? 
Máte pro mě nějaký tip?

ph.T./ shoes/deichmann, jeans/ Zara, Top/ NY, fish/ second hand, backpack/ Promod, nailpolish/Loreal


10 komentářů:

  1. Myslím, že backpack se musí umět nosit. A Ty to umíš skvěle:-)

    OdpovědětVymazat
  2. joj, o boyfriend dzinach uz snivam aj ja zopar rokov :) a tak snad raz najdem spravny strih, pretoze mas pravdu- musia dobre sadnut :) tvoje sa mi velmi velmi pacia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doufám, že ty pravé najdeš, já se v nich cítím báječně!

      Vymazat
  3. já ty trendy taky neberu moc vážně, spíš je poslední dobou promítám do doplňků, takové boyfriend jeans jsou vlastně základ!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj.Mně se celý modýlek moc líbí,ale jelikož už jsem starší,tak si to musím odpustit.Na vás mladých se mi to ale líbí moc.Jo a tenisky nemají chybu..Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  5. ryba je super...už jsem taky pár zahlídla plavat v obchodech, ale na tuhle neměly...a na boyfriendky taky nedám dopustit=)...mám dva exempláře, ale nejlepší jsou stejně ty správně rozdrbaný

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  6. replica evening bags hermes fake k4o19s1q63 zeal replica bags go to this web-site r2f97j7b31 replica designer backpacks replica radley bags h9y91b0w46 try this site d0z76b4b68 louis vuitton replica replica bags uk

    OdpovědětVymazat