čtvrtek 17. ledna 2013

It´s MY SPRING wishlist

Následování trendů mě už delší dobu nebere, místo skupování nejnovějších kolekcí známých módních řetězců se soustředím spíš na budování kvalitního základu a stylování zdánlivě obyčejných kombinací... Proto i letošní jarní wishlist nehýří barvami ani vzory. Podívejte se na stěžejní kousky, které bych si ráda pořídila a na tři outfitové kombinace, které budou na jaře mou inspirací.
____________________________________________________________________________________________
Jednoduše střižené šaty, kovbojské boty a třásňová kabelka. Na krk jednoduchý závěs a stylová čepice.
____________________________________________________________
Šaty
1. Etno, bohémské,  2 a 3. bílé, béžové nebo černé jednoduché, 4. zajímavě střižené.
Všechny kousky v mém wishlistu jsou velice dobře kombinovatelné mezi sebou. A v tom je podle mě jejich největší síla a krása...
Boty
1. Nové conversky potřebuji jako sůl, o barvě zatím přemýšlím, uvažuji o růžových,
2. Melisky nebo originálně barevné polobotky do deště,
3. Kovbojské boty jako must have, sháním je už dost dlouho a letos se jich snad konečně dočkám...

_________________________________________________________________________________________
Outfit do práce pro mě musí splňovat jediné: pohodlnost a praktičnost. Džíny jsou jasná volba, volný top a pohodlné boty na věčné pobíhání. Originální šperk pro zkoumavé pohledy, kožená bundička jako záruka tepla a stylovosti, no a nakonec nesmí chybět crossbody taška, do které nacpu všechny své nezbytnosti... čím víc vintage look tím líp.
_________________________________________________________________________________________
Topy
Opět jednoduchý střih, neutrální barvy. Šedá, bílá, černá, béžová atp. Pro kombinování s džíny i složitějším střihem sukně. Nekonfliktní a účelné.
Džíny
Do práce, na víkend, do přírody. Ať si kdo chce co chce říká, já se bez nich neobejdu. Světlé do slunečných dnů, šedé třeba na večer (ty už mám splněné!) a boyfriendů se taky jen tak nevzdám!
Bundy
Kožená je základ, hodí se ke všemu, parka nebo vesta oživí jakýkoliv na první pohled nudný outfit a kabátek s netradičním střihem by se mi taky hodil. Otázka však zní, kde takový sehnat? Nějaké tipy na šikovné české ručičky?

__________________________________________________________________________________________
Originální sukně a veselé triko, o víkendu nesmí být nuda! Pohodlné tenisky, bundičku proti větru a nezbytnosti do menší kabelky (o víkendu nechci tahat těžkou tašku), brýle k jaru a sluníčku patří...
__________________________________________________________________________________________
Sukně
Tohle je snad jediný bod, u kterého si nejsem jistá. Sukně totiž nakupuju vždycky dost impulsivně. Jako jediné. Ale mohlo by to být asi takto: nějakou světlou a nějakou barevnou... takže uvidíme jo?
 Kabelky
Už dlouho pátrám po té správné brašně. Samozřejmě by nebyl problém koupit si tu z toho obrázku, je sice drahá jak pes, ale byla by to asi trošku nuda. Takže budu pátrat dál a určitě nějakou najdu! A třásně jsou snad jasný ne?
Doplňky
Další věc, která se nedá moc plánovat. Barevný šátek na oživení neutrálně barevných outfitů, černočerné celebrity brýle :), superprsten a něco indiánského na krk.
Možná se vám zdá můj wishlist zbytečně jednoduchý a nudný (stovky ochajících komentářů si asi absencí křížů, bláznivých barev a cvočků-bože jak mi už ta cvočková mánie leze krkem!- nezajistím), ale doufám, že vás o účelnosti a efektivnosti mého jarního šatníku do budoucna přesvědčím. A pokud vás můj wishlist inspiruje, nebo jen přivede k zamyšlení, budu jen ráda. A když mi zanecháte komentář s vaším názorem a představou o tom vašem jarním...nebude to mít chybu!!! :)
Tak co, těšíte se na jaro? Nějaký trend co se vám líbí?

Vytvořeno na Polyvore.com

17 komentářů:

  1. Poslední dobou se stále pousmívám nad tím, jak úžasně rozmanitý je svět módy... Z tvého wishlistu bych já brala jen conversky (taky klidně tyhle světle růžové, jsou super) a křivák :) Tím nechci říct, že by se mi tvůj styl nelíbil, naopak, je super, že to má každý jinak! :)) Přeji, ať vše seženeš! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu, akorát ne všechno musim mít... díky!

      Vymazat
  2. nejvíc se mi zamlouvá tvůj party oděv=)

    sama se sice pořád vezu na vlně cvočků, ale u mě je to asi tak nějak stálá úchylka:D, ale líbí se mi, že to máš pěkně srovnané...sice svůj wish nákupní seznam mám, ale pořád na něm cheatuju:D

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se taky líbí nejvíc(šmarja to jsem ale šikovná! :) cvočky jsem měla ráda leta předtím, než se z nich stala masová záležitost, ale teď už mě hrozně štvou, je toho nějak moc...

      Vymazat
  3. moc se mi líbí většina věcí z tvého wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já jdu i letos do těch kožených bund!! Miluji je, jsou stylové, pohodlné a sexy :)) hezký den S.

    OdpovědětVymazat
  5. Naopak se mi líbí, že nejdeš se stádem :) Neříkám, že se občas nechytím něčeho, co je in, ale je fakt, že cvočků už je trochu příliš a všichni nemusí být jak přes kopírák... Moc se mi líbí růžové konversky i pár dalších věcí. Já strašně postrádám v obchodech džíny jiného střihu než jsou slimky! Mám ráda rozšířené nohavice, neříkám přímo zvony, ale prostě mi nesluší slimky ani jiný mrkváče :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. se stádem já nerada :)) ...zkus bootcut střih, třeba v HM mají teď fajn uspořádání a všechny džíny mají na cedulkách popsaný střih nohavic i výšku pasu, takže zkus zapátrat tam :)

      Vymazat
    2. HM jsem zkoušela, jenže jsem docela vysoká, takže mi hmkový bootcut džíny jsou většinou krátký...:( Nedávno jsem náhodně jedny sedící džíny sehnala, ale co bude až je zničím :) Nemáš zkušenost s Leviskama?

      Vymazat
    3. jsem taky docela vysoká a na délku mi jsou nejlépe džíny v Zaře, ale tam zas moc bootcuty nemají (nebo o tom nevim:), Levis určitě zkus, zkušenost bohužel nemám aktuálně.

      Vymazat
  6. odkud je ta brasna z outfitu do prace? ta je bozska!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) je, já o ní dost vážně uvažuju taky

      http://www.etsy.com/listing/116397969/handmade15-inch-twin-pocket-leather

      Vymazat
  7. aká si skromná Lucinko :D






    P.S.:je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty botky zlatý jsou bomba :).

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,můžu se tě zeptat,kde seženu tu olivovou bundičku která je na obrázku "na víkend " ? Sháním jí už dlouho.Předběžně děkuju:)

    OdpovědětVymazat