úterý 5. února 2013

Vlčí máky

Fotit na blog v zimě je obecně docela na houby. Zvlášť když fouká silný ledový vítr a bolí vás zub. Já jsem ale statečná a vydržela jsem všechna negativa. Přemýšlím, že přeruším činnost dokud nezačne trochu normální počasí...jenže to stejně asi nevydržim.
 Alespoň vás mohu seznámit s mým aktuálně nejoblíbenějším svetrem, co se dá nosit na několikero způsobů. Nejradši ho nosím s kalhotama, a to ho pak můžu nechat jen tak volně viset, zasunout za pas...a když si vyhrnu rukávy, tak působí i jako velký šál. Je prostě geniální. Takový obyčejný šedý svetr, který stál pár korun. Pokud budete mít trochu štěstí, ještě ho seženete ve slevách. 
No a šaty s vlčími máky ze sekáče jsou u mě v šatníku stálicí už od léta, kdy jsem si je náhodně pořídila. Šaty ze second handů mám nejraději. I když jsou většinou no name, jejich kvalita je ve srovnání s nabídkou řetězců mnohem vyšší. A v neposlední řadě máte docela velkou šanci, že budete jediní v okruhu párset kilometrů, kdo je má. To už za to stojí nemyslíte?

 Ph.T// dress/second hand, sweater/ Amisu, vintage handbag, hat/FF

24 komentářů:

  1. Dnešný post je geniálny! V tých šatách (milujem maky) si okúzľujúca a máš pekné nohy ;) A aj tie topánky sa k tomu hodia.

    Silvia

    OdpovědětVymazat
  2. Já si včera koupila černé triko s tygří hlavou v sekáči za 75,- a mám z něj velikou radost. Vždycky mě takové věci potěší daleko víc než drahé věci z běžné konfekce. Obvykle člověk takhle objeví věci, které se stanou stálicí šatníku a dělají radost dlouhé roky až do rozpadnutí.
    Ty šaty jsou moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  3. Vlčí máky ti vážně seknou! :)) A obdivuji tě, že to v té zimě vydržíš, to já odmítám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na tu chvilku se to dá, i když tohle byl docela extrém, hrozně foukalo :(

      Vymazat
  4. předloni jsem nakupovala v jednom sekáči hodně šatů...ted jsem ho už dlouho nenavštívila, ale až budu mít zase šatonouzi, určitě se zase vydám...nevýhoda je, že maj jenom určitou velikost, co ti musí padnout, ale zas je fakt, že v nich pak nikoho nepotkáš (i když mají často věci z primarku, takže u těch, co za ním cestujou, šance je...ale tolik jich naštěstí není=))...ale mam i jedny šaty z hm (kupovaný v německu), a myslím, že jsem v nich nikdy nikoho nepotkala
    nemusíš přerušovat, udělej nějakej indoor=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě většinou padnou, hehe překvapivě :) , věci z primarku v sekáčích už nekupuju, protože jsou v podstatě za stejné peníze jako by byly nové... indoor, no přemýšlela jsem o tom, ale nějak to prostě není ono, takže radši budu mrznout tu chvilku :)

      Vymazat
  5. boží šaty! já tam ale teda vidím macešky, ale zase se v kytkách nevyznám vůbec :)
    sekáčové úlovky jsou nej :)

    OdpovědětVymazat
  6. ved fotky ti maximálne vyšli :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem pocit, že tentokrát nebyly úplně dobré, ale barevné šaty to zachránily :) díky

      Vymazat
  7. Fotky jsou moc hezké a ty šaty mě opravdu zaujaly! Jsou ženské, roztomilé a hravé..A tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow sekáčové šaty ?:) tak ty jsou moc hezké :)

    http://diarybylucinda.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty velmi půvabné - ohromně Ti to v nich sluší!
    No a co se svetru týče, je to ta nejlepší a nejměkčí věc (mám ten béžový a jeho příjemnost mě až fascinuje))!
    A.

    OdpovědětVymazat
  10. No a šaty s vlčími máky ze sekáče jsou u mě v šatníku stálicí už od léta, kdy jsem si je náhodně pořídila. Šaty ze second handů mám nejraději. I když jsou většinou no name, jejich kvalita je ve srovnání s nabídkou řetězců mnohem vyšší. A v neposlední řadě máte docela velkou šanci, že budete jediní v okruhu párset kilometrů, kdo je má. To už za to stojí nemyslíte?
    bulk plain t shirts for printing
    cheap black shirts in bulk

    OdpovědětVymazat