středa 6. března 2013

Mirror vol. V.: First Spring Outfit!

Zase jeden pracovní outfit. Celou zimu jsem se těšila na boyfriendy a koženou bundu a myslím, že teď nastal ten pravý čas na obojí! Jak jste na tom vy? Už chodíte vyjarnění? :)
 Opravdu hodně velkou šálu/šátek jsem sháněla opravdu hodně dlouho a nakonec jsem se chytla v Zaře, i když se mi zdála docela drahá, prostě jsem se do ní zamilovala...Je tak trochu palestina style, ale narozdíl od čtvercového šátku se dá tahle šála mnohem lépe a variabilněji stylovat.
 Plátěným taškám jsem přišla na chuť teprve nedávno, o to větší jsem měla radost z téhle, kterou mi daroval Fifty Fifty obchůdek, když jsem si tam nedávno kupovala další vintage tašku. Tentokrát je hodně extravagantní a moc se těším, až s ní (snad brzy) nafotím outfit! Brýle alá myšák Mickey (nevím, proč mě napadlo zrovna tohle přirovnání :) jsem ulovila náhodně u kladenských vietnamců... :) ...jaro může začít!!!

13 komentářů:

  1. Já jsem posera, raději pořád nosím kabát .) jsem zimomřivec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vždyť je tam tak krásně a teplo!!! Jsem taky zimomřivec, ale i tak jsem to riskla! :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. díky, ručně malovaná s láskou od paní majitelky, tenhle obchod prostě miluju!

      Vymazat
  3. Já dnes už taky konečně vytáhla koženou bundu :) jupíí :) jinak ty máš krásnou :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Křívák je super!

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. pěkná bundička=) a ty brejle:D taky bych si dala říct, divný glasses, to je moje

    a nemůžu se dočkat tý extravagantní kabelky

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hh já vim! já se taky nemůžu dočkat, kdy jí vytáhnu...možná už zítra!!

      Vymazat
  6. skoda, ze sa neobliekas zensky, v style, ktory vo vseobecnosti nosis vyzeras ako chalan, neber to v zlom, ale zabijas svoju krasu (martina)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná to tak opravdu působí, na blog většinou nedávám večerní outfity, které jsou většinou složené ze sukní, šatů a takových těch ryze ženských věcí...počkej na jaře, to tě usukňuju a ušatuju, že se budeš modlit, abych si zas vzala něco chalanského :)) jinak souhlas s anonymem níže! díky za komentář! :)

      Vymazat
  7. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní9. března 2013 16:07 : Rozhodně si nemyslím, že by Lucie vypadala ako chalan. Viděla jste její fotografie v šatech? Zkuste projít její blog dostatečně a uvidíte, že podle jednoho příspěvku není radno hodnotit :-) Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, lépe bych to sama nenapsala, tohleto sebeobhajování mi moc nejde :))

      Vymazat