čtvrtek 4. dubna 2013

Mirror vol. VI.: Boho look

Dneska za BOHO GIRL ... aneb jsem rozdvojená osobnost. Jedna chce chodit jednoduše, skoro minimalisticky oblékaná a druhá jí to kazí, věší na sebe cetky, nosí kytkaté šatičky, vrství a celkově tak nějak blbne... :)  Taky se ve vás perou dvě a více osobností, nebo si jedete pořád svůj jeden styl?
 Tyhle kytkaté šatičky tady tuším ještě nebyly nikde pořádně vidět a ani dnes tomu není jinak... :) Mám je ze všech dívčích šatiček nejradši, byl to můj první šato-úlovek v sekáči a nedám na ně dopustit. Když chci, tak se tváří neskutečně slušně a když nechci, tak na ně něco navrstvím a dodám jim spíš doplňkovou funkci, abych nechodila uplně nahá... :) Takže tentokrát s pletenou vestou, přepásáno copánkovým páskem, velká brašna a klobouk maskuje bad hair day... :))) hezký den všem!

 bag/eggo, dress/second hand, hat/hm, vest/ attrativo, belt/ vero moda

7 komentářů:

  1. šaty jsou opravdu moc pěkné..co pěkné, krásné! Já mám šaty snad nejraději ze všeho, dají se tak skvěle kombinovat, přesně podle nálady a stylu. Myslím, že brašna k nim byla skvělou volbou :) Nemůžu si pomoct, trošku mi to připomíná anglický styl, který miluju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za poklonu, anglický styl je mi též hodně blízký.. :)

      Vymazat
  2. boho styl ti taaak sekne!!super saticky i klobouk!

    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  3. Awesome, šatičky mi přivolávají jaroo. Ať už je, prosíím :) V.

    OdpovědětVymazat
  4. totální schizofrenik...nejradši mám takový skoro homeless casual (parka, skiny, dlouhej svetr a veeeelký trika), ale často do toho dávám šatičky, podpatky apod.

    pragueneedmorestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já taky ráda... :)i když mě pak spousta lidí vyčítá, že se oblékám jako kluk...ovšem já na tom nic klučičího nevidím, spíš tajemného...

      Vymazat