čtvrtek 11. dubna 2013

The New Icons leather necklace

Včera jsem neodolala a vzala si nový kožený náhrdelník z HM. Nezdá se, ale není úplně snadné ho zkombinovat. Ráda bych si k této béžové verzi pořídila nějakou pěknou hippie halenku a navrstvila na něj ještě pár řetízků...
Pro začátek jsem zvolila jednoduchou kombinaci kožené hnědé bundy a béžového topu a svetříku, obojí téměř splývalo s náhrdelníkem, což je podle mě jedna z nejlepších variant, jak tento netradiční šperk nosit. Doufám, že vám brzy ukážu i jeho černou sestřičku... Jo a kdyby chtěl mít někdo narážky na to, že mám zase klobouk, tak náhodou tenhle mi včera pochválila Simona Stašová a dokonce si ho chtěla i vyzkoušet... :) to potěší ne? Já vám dám Indiana Jonese milí kolegové! :) hezký den!

8 komentářů:

  1. klobouky jsou právě nej! já mám tři různé, ale všechny mají v podstatě stejný tvar, tak si chci pořídit ještě nějaký takový, jak máš ty na fotce :)
    jinak ten náhrdelník je fakt zajímavý, to je kůže?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zas shánim ještě jinou barvu ale stejnej tvar jako mám ten černej, s klobouky je trochu problém sehnat ten správnej, všude jich mají mraky, ale většina z nich mi nesedí...

      Vymazat
    2. bohuzel to kuze neni, chtela jsem si ho koupit, ale je to jenom napodobenina :-/

      Vymazat
    3. myslím, že vůbec nevadí, že to není kůže, vypadá dobře i tak.

      Vymazat
  2. pěknej kloubouk :) já třásně nějak nemusím, ale vypadá to na tobě zajímavě

    OdpovědětVymazat
  3. Já už jsem Ti psala,že máš vyloženě hlavu na klobouky a nejrůznější čepice, tak teď mi to potvrdila i Simča :-D. Jinak ten náhrdelník je bomba, moc se mi líbí a hlavně - jsi originální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! ano, ty třásně docela vzbuzují rozruch :))

      Vymazat