úterý 25. června 2013

Daily: MIX

Konečně je venku trochu snesitelně, i když z toho lijáku venku už moc radost nemám. Ale co už, alespoň se dá trochu experimentovat a vrstvit. Těším se na všechny oblíbené vesty, které si tento týden mohu v klidu obléknout aniž bych se pod nimi roztékala... V čem jste dnes vyšli vy?

Dnes jsem mixovala sportovní prvky (boty, triko) s klasickou pouzdrovkou a pánskou brašnou. Šátek je takový malý splněný sen, černý s kytkama  (v tomto případě i s mexickýma lebkama juchejdááá) sháním už asi rok, doteď žádný nebyl přesně podle mého gusta. Báječně se bude hodit ke všemu khaki! Počítám, že pokud se počasí brzy nezmění, budete se tu s ním potkávat docela často. Mimochodem všude jsou teď letní slevy, takže neváhejte než vám to všechno vykoupím!

shoes/new balance, skirt,bracelet/hm, tee/pullandbear, bag/eggo, scarf/zara

6 komentářů:

  1. Hmm,pěkný šátek! Dneska zrovna vyrážím na slevy:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se moc líbí, jak dokážeš zkombinovat pouzdrovku se sportovními prvky.. protože třeba já bych to nedokázala a hlavně nevím, jestli bych se v tom cítila :) Já jsem holt spíše office typ - lodičky a šatičky :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak můžeš to zkusit jen tak zlehka, třeba vyměnit lodičky za tenisky nebo blůzku za jednoduché triko, ale pokud se líp cítíš v lodičkách a šatičkách tak nemá cenu se oblékat do něčeho, co ti nevyhovuje. Tobě spíš asi stejně slušej ty šaty a podpatky :))

      Vymazat
  3. Mám stejný náramek a nosím ho moc ráda; obvykle se mi bižuterie z hm nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky hmkovskou bižu moc nemusím, ale čas od času se mi trefí do vkusu :)

      Vymazat